Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kronstadt Hospitality Expert, expertiză în consultanță hotelieră

Kronstadt Hospitality Expert este o companie care oferă sprijin proprietarilor de hoteluri/pensiuni/restaurante/centre de evenimente, în vederea dezvoltării business-ului sau consultanță privind deschiderea unei noi locații (hotel/pensiune/restaurant etc.). Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, în locatii de prestigiu, echipa Kronstadt Hospitality Expert vine în ajutorul investitorilor/proprietarilor cu soluții corecte în vederea maximizării profitului și optimizării activitătii operaționale.
Compania oferă servicii complete de consultanță și management, care presupun preluarea unui proiect din faza de idee – arhitect & designer – studiu de fezabilitate – asistență pe perioada construcției – predeschidere – deschidere – operare.
“Kronstadt Hospitality Expert dezvoltă un concept care se numeste HUB Experts, care presupune ca, pentru orice proiect, să fie angrenați specialiști pe fiecare segment, pentru maximizarea rezultatelor fiecărui departament. Acest concept se aplica atât pentru locații care urmează să se deschidă, cât și pentru locații care vor să-și îmbunătățească activitatea operațională.
Fondatorul companiei este Alecsandru-Ionuț Blându, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul ospitalității, în locații de prestigiu, precum: Clermont 4****, Kronwell****, Ana Hotels Poiana Brașov 4****, Concorde Old Bucharest Hotel 4****.
”Trebuie să schimbăm percepția proprietarilor în România în ceea ce privește serviciile personalizate de consultanță; sunt foarte multe locații în România (și, desigur, mulți proprietari), care nu conștientizează necesitatea acestor servicii, bazându-se doar pe informații copiate din piață, de la concurență, sau pe propriile experiențe ca turist, fără fundament, care nu pot oferi locației maximul pe care îl poate produce. Fiecare locație trebuie deci să fie plasată în piață corect, ținând cont evident și de concurență și de ceea ce piața poate și este dispusă să plătească”, a declarat Alexandru-Ionuț Blându.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ziua terminalurilor. Proiecte aeroportuare la Otopeni și Brașov-Ghimbav

Articolul următor

Proiectul de dezvoltare pe termen lung a Aeroportului din Tîrgu Mureș, aprobat 

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share