Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sistemul Român de Verificare al Medicamentelor devine operațional!

Organizația de Serializare a Medicamentelor din România (OSMR) anunță conectarea între Sistemul de Verificare al Medicamentelor din România și mediul productiv al Hub-ului European.
OSMR adaugă încă un element fundamental în vederea atingerii misiunii sale: asigurarea siguranței pacientului prin siguranța medicamentului. ”Nu am fi ajuns aici fără ajutorul unei echipe profesioniste, dedicate și cu îndrumare dobândită în timp din partea tuturor părților interesate din lanțul de aprovizionare al medicamentelor din România. Așadar, aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor părților implicate care și-au adus contribuția valoroasă, cunoștințele și efortul de lucru extraordinar în cadrul acestui proiect unic: toți membrii Grupurilor de Lucru, echipa EMVO, Autorităților Române, Consiliului Director OSMR și echipei Arvato” declară Laurențiu Mihai – directorul general al organizației.
OSMR roagă Partenerii de Înrolare (OBPs) să înceapă să încarce cât mai curand posibil pachetele de date destinate pieței din România către Hub-ul European pentru a realiza o implementare de succes a proiectului.
De asemenea, informează că faza PILOT se află acum în curs de desfășurare și va continua până la 31 octombrie, 2018 (https://osmr.ro/pilot/ ).
Orice companie Utilizator Final (distribuitori angro, farmacii, spitale) se poate înregistra în orice moment în timpul fazei PILOT, după ce furnizorul de soluții IT a finalizat procedura de validare pentru accesul la documentația tehnică pentru conectarea la SNVM (https://osmr.ro/solution-provider-it-pharma/ ) și procesul de înregistrare ca Utilizator Final SNVM, împreuna cu OSMR.
Orice companie DAPP se poate înregistra, de asemenea, în orice moment în timpul fazei PILOT, prin trimiterea unui e-mail de solicitare de participare la urmatoarea adresă: coordonare.pilot@osmr.ro. Acest demers ambițios nu ar fi posibil fără sprijinul puternic al companiilor DAPP .
OSMR  adresează mulțumiri celor care au finalizat deja procedura de înrolare OSMR, iar cei care nu s-au înregistrat încă, pot trimite un e-mail la următoarea adresă: contact@osmr.ro pentru a primi toate detaliile necesare.
Pentru mai multe informații, accesați site-ul: https://osmr.ro și pe pagina de LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/osmr-romanian-organisation-for-serialising-medicines/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Proiectul de dezvoltare pe termen lung a Aeroportului din Tîrgu Mureș, aprobat 

Articolul următor

Interes bulgar pentru afaceri în Timiș

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share