Timiș Ultimele stiri

Interes bulgar pentru afaceri în Timiș

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Camera de Comerţ și Industrie Bulgaro-Română din Ruse, organizează în data de 13 septembrie 2018, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIA din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, un eveniment de tip Business to Business: PARTENERIAT DE AFACERI ROMÂNIA – BULGARIA.
Scopul evenimentului este să ofere o perspectivă clară asupra dezvoltării pieței, punând accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți pentru companiile din ambele țări.
Delegația din Bulgaria este formată din 13 firme din diferite domenii de activitate, interesate în a face afaceri pe piaţa românească.
Parteneriatul de afaceri se derulează ca activitate în cadrul Acordului de Colaborare dintre cele două organizații camerale, semnat în 20 aprilie 2017 din dorința părților de a stabili cadrul instituțional de cooperare, în condiții de egalitate și de beneficii reciproc avantajoase, destinat promovării comerțului și investițiilor, stimulării parteneriatelor de afaceri, organizării de evenimente economice, schimb de bune practici și experiență.

Related posts

Peste 20 de milioane de lei pentru trei proiecte finanțate prin PNDL în Valea Chioarului

Stefana Muresan

Trei secțiuni din Autostrada Transilvania vor fi scoase la licitație

redactia

Timişoara: Americanii de la Azur văd afaceri în creştere cu 10%

Stefana Muresan

Leave a Comment