Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tarom lansează o nouă cursă regulată, Chişinău-Timişoara, cu trei frecvenţe pe săptămână

Transportatorul aerian naţional Tarom va conecta Republica Moldova de România printr-o nouă cursă regulată pe ruta Chişinău-Timişoara, începând cu 16 septembrie.
Cursa va fi operată de trei ori pe săptămână, miercuri, vineri şi duminică. Preţurile pornesc de la 100 euro dus-întors, cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site-ul companiei.
”Una din priorităţile de bază ale Avia Invest este diversificarea destinaţiilor de zbor pentru pasagerii Aeroportului Internaţional Chişinău. Călătoriile fac parte din viaţa cotidiană, fie că este vorba de afaceri sau un sejur de odihcnă, iar un zbor direct la un preţ accesibil este o necesitate în zilele noastre. Timişoara este un centru industrial, comercial, medical, financiar şi universitar din România foarte important şi prezintă un interes deosebit pentru cetăţenii noştri. Salutăm decizia companiei Tarom de a lansa cursa directă spre Timişoara şi suntem încrezători că parteneriatul nostru nu se va opri aici”, a declarat directorul general al Avia Invest (firma care administrează Aeroportul Internaţional Chişinău), Petru Jardan.
La rândul său, directorul general Tarom, Werner Wolff, afirmă că societatea va continua să se dezvolte şi să fie o companie prezentă pe piaţă, cu oferte noi.
”Am lansat cursa nouă cu numărul 10 pe acest an şi nu intenţionăm să ne oprim aici. Cunoaştem dorinţa pasagerilor din Moldova de a se conecta la spaţiul European. Cu ajutorul Tarom, compania care reprezintă, poate, cel mai bine istoria românească a avitaţiei civile, acest lucru este acum şi mai facil. Pentru Timişoara, o zonă economică într-o expansiune continuă, Chişinău este o destinaţie valoroasă pentru a dezvolta afaceri şi investiţii pe termen lung. Am încredere în această nouă rută şi în colaborarea cu Aeroportul Internaţional Chişinău”, a declarat directorul general Tarom, Werner Wolff.
De asemenea, pe 16 septembrie, pe Aeroportul Internaţional Chişinău, Tarom va organiza o tombolă la care va oferi două bilete gratuite pe cea mai nouă rută din portofoliul său, Chişinău – Timişoara şi retur.
Tarom are circa 1.850 de salariaţi şi operează în prezent pe zborurile externe şi interne cu o flotă de 25 de aeronave.
Pe 16 iulie, compania a semnat un contract pentru achiziţia a cinci aeronave Boeing 737-MAX 8, construite special pentru Tarom. Cele cinci avioane au un preţ de catalog de 586 milioane dolari şi vor fi livrate până în anul 2023.
În plus, compania vrea să schimbe 13 avioane din flotă, urmând să dea un anunţ în acest sens.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Interes bulgar pentru afaceri în Timiș

Articolul următor

Italienii de la Astaldi, pregătiți să investească minimum 400 mil. euro anul viitor, în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share