Infrastructura Ultimele stiri

Italienii de la Astaldi, pregătiți să investească minimum 400 mil. euro anul viitor, în România

Reprezentanţii constructorului italian Astaldi au anunţat joi, în cadrul unei întâlniri cu ministrul Transporturilor, Lucian Şova, că firma este pregătită să investească minimum 400 milioane euro anul viitor, în România, informează ministerul de resort, pe pagina de Facebook.
Lucian Şova şi reprezentanţii conducerii constructorului Astaldi, care derulează lucrări de infrastructură în România, au discutat despre modalităţile de accelerare a investiţiilor pentru finalizarea la termen a proiectelor de autostrăzi, cale ferată şi metrou.
“Ministrul Lucian Şova a asigurat partea italiană că autorităţile române vor acţiona rapid pentru facilitarea parcursului birocratic al acestor investiţii. Astaldi a menţionat că este pregătit să realizeze lucrări de minimum 400 milioane euro în anul 2019”, se menţionează în comunicatul MT.
Proiectele importante în care este implicat constructorul italian sunt autostrada Câmpia Turzii-Ogra-Târgu Mureş, realizarea căii ferate Radna-Gurasada-Simeria şi magistralele de metrou M4 şi M5.

Related posts

Primăria Arad câștigă o finanţare europeană de peste 85 de milioane de lei

redactia

Donaţie de o sută de mii de lei din partea Continental, în favoarea Clinicii ORL din Timişoara

Robert Bloancă

Primele 200.000 de teste rapide pentru depistarea Covid-19 ajung miercuri la București

Ion Surdu

Leave a Comment