Infrastructura Ultimele stiri

Italienii de la Astaldi, pregătiți să investească minimum 400 mil. euro anul viitor, în România

Reprezentanţii constructorului italian Astaldi au anunţat joi, în cadrul unei întâlniri cu ministrul Transporturilor, Lucian Şova, că firma este pregătită să investească minimum 400 milioane euro anul viitor, în România, informează ministerul de resort, pe pagina de Facebook.
Lucian Şova şi reprezentanţii conducerii constructorului Astaldi, care derulează lucrări de infrastructură în România, au discutat despre modalităţile de accelerare a investiţiilor pentru finalizarea la termen a proiectelor de autostrăzi, cale ferată şi metrou.
“Ministrul Lucian Şova a asigurat partea italiană că autorităţile române vor acţiona rapid pentru facilitarea parcursului birocratic al acestor investiţii. Astaldi a menţionat că este pregătit să realizeze lucrări de minimum 400 milioane euro în anul 2019”, se menţionează în comunicatul MT.
Proiectele importante în care este implicat constructorul italian sunt autostrada Câmpia Turzii-Ogra-Târgu Mureş, realizarea căii ferate Radna-Gurasada-Simeria şi magistralele de metrou M4 şi M5.

Related posts

S-a înființat rețeaua Camerelor de Comerţ 3SI, pentru conectarea comunităţilor de afaceri

redactia

Producţia de struguri de masă a crescut cu 74% faţă de anul 2017

redactia

Un nou partener la Maravela & Asociații

Ionut Oprea

Leave a Comment