Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, la International Business Forum

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, îi invită pe reprezentanţii mediului de afaceri românesc să investească în Statele Unite. El a participat ieri, la Palatul Parlamentului, la International Business Forum, un eveniment care a reunit ambasadori şi reprezentanţi economici ai ambasadelor acreditate în ţara noastră, autorităţi publice centrale şi locale din domeniul economic, reprezentanţi ai mediului de afaceri autohton şi investitori străini, în vederea impulsionării exporturilor companiilor din ţara noastră şi sporirii investiţiilor.
“În mandatul meu, în calitate de reprezentant al Statelor Unite în România, timp de aproape trei ani, este primul guvern care s-a gândit să organizeze un eveniment care să încurajeze şi să stimuleze liderii de afaceri români, bărbaţi şi femei, să ia în calcul posibilitatea de a investi în străinătate. Acesta este un semn cred al unei maturităţi care se înregistrează în rândul companiilor româneşti, dar şi un semnal al puterii economiei ţării. Adică, oamenii de afaceri care au reuşit să îşi dezvolte operaţiunile pe plan intern îşi dau seama că au acum oportunitatea de a-şi extinde succesul în alte ţări din afara României, inclusiv din Asia, Africa şi America de Nord”, a declarat Hans Klemm, citat de Radio România Actualități.
La ultima reuniune anuală organizată în vederea încurajării investiţiilor străine în Statele Unite din acest an, delegaţia României a fost de 50 de persoane, fiind cea mai mare din Europa şi a 5-a din lume, între cei 3.000 de participanţi din 60 de ţări, a subliniat ambasadorul Hans Klemm citat de RRA.
Sursa foto: RRA

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

INTERNATIONAL BUSINESS FORUM - eveniment-premieră în România, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

Articolul următor

Ministerul Turismului introduce localităţi din Maramureş, Sibiu şi Sălaj în lista zonelor cu prioritate la investiţii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share