București Eveniment Importate Slider

INTERNATIONAL BUSINESS FORUM – eveniment-premieră în România, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat organizează în perioada 30-31 august un eveniment-premieră în România. INTERNATIONAL BUSINESS FORUM are ca ţintă dezvoltarea capacităţii de export şi investiţii pe pieţe externe a mediului de afaceri românesc.
Scopul acestui forum internaţional de afaceri este ca prin întâlnirea la aceeaşi masă, în paneluri organizate pe ţări, a diplomaţilor ambasadelor acreditate la Bucureşti cu mediului de afaceri din România şi reprezentanţii guvernului, antreprenorii români să identifice noi oportunităţi de business, să se informeze direct de la reprezentanţii statelor despre pieţe de desfacere, facilităţi fiscale, legislaţie, etc. şi, de asemenea, întărirea relaţiilor comerciale cu partenerii străini.
La INTERNATIONAL BUSINESS FORUM, peste patruzeci de ambasade și-au trimis reprezentanţii la nivel de ambasador, însărcinat cu afaceri şi consilier economic, iar unele dintre acestea au optat pentru prezentări de ţară şi debate-uri cu mediul de afaceri românesc în paneluri.
Tot în cadrul evenimentului se lanzează platforma ‘Business Romania’, o platformă de promovare a mediului de afaceri autohton, de informare privind variantele de finanţare pentru companiile româneşti, de prezentare a cadrului fiscal şi juridic destinat societăţilor comerciale, cât şi de promovare a proiectelor de tip greenfield şi brownfield – proiecte ce pot fi dezvoltate în parteneriat public privat alături de autorităţile publice locale.
Atât pentru companiile româneşti cu capacitate de export şi pentru antreprenorii care doresc să-şi internaţionalizeze serviciile sau să îşi prezinte produsele care pot fi exportate, cât şi pentru autorităţile publice centrale şi locale, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a pus la dispoziţie, cu titlu gratuit, spaţii pentru amplasarea standurilor de prezentare.

Related posts

CBRE: Proprietarii de clădiri aleg externalizarea administrării acestora

Stefana Muresan

ASF a lansat proiectul FinTech Hub

Ligia Voro

Numărătoarea inversă până la festivalul tehnologiei a început. NASA, FUJITSU și PAL ROBOTICS vin la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

Leave a Comment