Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

INTERNATIONAL BUSINESS FORUM – eveniment-premieră în România, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat organizează în perioada 30-31 august un eveniment-premieră în România. INTERNATIONAL BUSINESS FORUM are ca ţintă dezvoltarea capacităţii de export şi investiţii pe pieţe externe a mediului de afaceri românesc.
Scopul acestui forum internaţional de afaceri este ca prin întâlnirea la aceeaşi masă, în paneluri organizate pe ţări, a diplomaţilor ambasadelor acreditate la Bucureşti cu mediului de afaceri din România şi reprezentanţii guvernului, antreprenorii români să identifice noi oportunităţi de business, să se informeze direct de la reprezentanţii statelor despre pieţe de desfacere, facilităţi fiscale, legislaţie, etc. şi, de asemenea, întărirea relaţiilor comerciale cu partenerii străini.
La INTERNATIONAL BUSINESS FORUM, peste patruzeci de ambasade și-au trimis reprezentanţii la nivel de ambasador, însărcinat cu afaceri şi consilier economic, iar unele dintre acestea au optat pentru prezentări de ţară şi debate-uri cu mediul de afaceri românesc în paneluri.
Tot în cadrul evenimentului se lanzează platforma ‘Business Romania’, o platformă de promovare a mediului de afaceri autohton, de informare privind variantele de finanţare pentru companiile româneşti, de prezentare a cadrului fiscal şi juridic destinat societăţilor comerciale, cât şi de promovare a proiectelor de tip greenfield şi brownfield – proiecte ce pot fi dezvoltate în parteneriat public privat alături de autorităţile publice locale.
Atât pentru companiile româneşti cu capacitate de export şi pentru antreprenorii care doresc să-şi internaţionalizeze serviciile sau să îşi prezinte produsele care pot fi exportate, cât şi pentru autorităţile publice centrale şi locale, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a pus la dispoziţie, cu titlu gratuit, spaţii pentru amplasarea standurilor de prezentare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Radu- Ştefan Oprea: Consilierii comerciali sunt la post pentru a răspunde solicitărilor antreprenorilor români

Articolul următor

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, la International Business Forum

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share