Cluj Lideri si afaceri Ultimele stiri

INAUGURARE SHOWROOM CAAB HOME&OFFICE DESIGN

Peste 300 de persoane au participat, aseară, la Cluj-Napoca, la inaugurarea celui mai nou și modern showroom de design interior și exterior din Transilvania, CAAB Home&Office Design, unic reprezentant în România al celor mai renumite branduri de specialitate din lume. ”Calitate” și ”profesionalism” au fost atributele cel mai utilizate, de invitații serii, în caracterizarea spațiului expozițional de 1500 mp (numai interior) situat pe Calea Turzii nr 287.

La deschiderea a participat și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a ținut să sublinieze importanța unor investiții de o asemenea amploare pentru oraș și pentru regiune. Alături de domnia sa, au luat cuvântul reprezentanți ai firmelor expozante, printre care: MAER CHARME, UNIWOOD, UNIART, BERTI PAVIMENTI LEGNO, RIVA CASA, BOEN, TER HIURNE, LEBO, VALENTINO PARCHET.

În cadrul evenimentului de inaugurare au avut loc două reprezentații artistice inedite, realizate cu sprijinul Scenei Urbane. Balerini ai Operei Maghiare, alături de absolvenți și studenți ai Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” au pus în scenă, în aer liber, în fața clădirii și în zona depozitelor, două coregrafii surpriză, integrate în context și în peisaj. Regia și conceptul au fost semnate de Sebastian Vlad, semifinalist, alături de balerina Ioana Terebesy, al emisiunii ”Românii au Talent” 2018. Momentele au fost susținute muzical de violonistul Vlad Raceu, cadru didactic la Acamedia de Muzică din Cluj, considerat unul dintre cei mai buni violoniști ai generației sale și de tânărul și talentatul pianist Andrei Mânzat.

Premiere peste premiere într-un singur loc

Deschiderea CAAB marchează, de altfel, mai multe premiere regionale și naționale. Spre exemplu, Riva Casa, brand italienesc de mobilă renumit în lume, inaugurează astfel, la Cluj, primul showroom din Europa de Est. De asemenea, CAAB aduce în Cluj reprezentanța Maer Charme, singura companie din lume care produce o gamă de pietre semipretioase în lastră și placaj garantate la utilizarea între -20 și +90 grade Celsius, rezistente la acțiunea sării, apei și UV, cu grosimi minime de 0.7cm, devenind astfel recomandate pentru industria aeronautică de lux .

Este primul asemenea spațiu expozițional care pune la dispoziția clienților săi ”decision making meeting rooms”.
”Am imaginat acest spațiu ca o oportunitate de a intra în contact direct cu materialele expuse, un spațiu generos, în amenajarea căruia s-au folosit materiale și tehnologii oferite spre vânzare. A fost apreciat ca unic în România nu doar din punct de vedere al suprafeței oferite, cât mai ales în ceea ce privește calitatea spațiilor dedicate fiecărui expozant. E conceput să satisfacă nevoile clienților veniți din toată țara, de aceea am și creat două încăperi de întâlnire (meeting rooms) în care ai de toate pentru a-ți putea organiza o întâlnire, sau mai multe, de ce nu”, a declarat arhitectul Daniela Maier, de la Maier Studio, proiectantul showroomului.

Un alt avantaj este faptul că specialiștii CAAB stau la dipoziția clienților atât cu sfaturi și consultanță pentru selecția materialelor, cât și cu echipe pentru montaj și asistență tehnică post montaj.

Cele peste 10 firme expozante ale CAAB Home&Office Design sunt producători sau importatori de: piatră, mobilier, parchet, tâmplarie, uși de interior, și acoperă o plajă economică și calitativă foarte largă, de la produse uzuale, dar tot din gama calitativă superioară, pâna la cele de lux semnate Kamen Pazin, Bruno Zanetti, Antolini, sau Maer Charme.

Related posts

”Starul” Daimler dă, din nou, lovitura din Vest: Cutii de viteză în opt trepte pentru Mercedes-Benz, produse în Sebeș

redactia

BearingPoint își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate Cibernetică din România

Stefana Muresan

Christian Rodseth, noul preşedinte al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente

Stefana Muresan

Companiile din industria auto din Alba au crescut valoarea exporturilor la 1,3 miliarde de euro; Germania, principalul partener

redactia

Documentația pentru autostrada Suplacu de Barcău- Borș, trimisă la SEAP; valoarea totală a contractului – peste 215 milioane euro

Stefana Muresan

FOTO: Maurer Imobiliare a demarat lucrările pentru ansamblul Maurer Residence Târgu Mureș

redactia

OMS a deschis un fond de solidaritate împotriva Covid-19. Peste 100 de milioane de dolari s-au adunat în prima zi

Ion Surdu

Reţeaua Panemar a ajuns la 40 de magazine cu produse de panificaţie în Cluj şi se extinde la Oradea

redactia

BERD a investit 240 milioane lei în emisiunea de obligaţiuni subordonate derulată de Raiffeisen Bank în România

Papuc Irina

Tudor Ionescu, noul Head of Advisory & Transaction Services, Office – CBRE

Ionut Oprea

Zalăul, refuzat de București la modernizarea drumurilor județene

Nora Dumitrescu

Alimentarea cu apă de la Gilău, cel mai mare proiect de infrastructură derulat în Sălaj. Primele contracte de lucrări, semnate în acest an

redactia

Câmpia Turzii se vrea smart city. Proiectul WiFi public, aproape de final

Nora Dumitrescu

Kotys, zeița tracă a furtunii, dă numele celui mai puternic supercalculator din mediul universitar din țară, cumpărat de UBB Cluj cu bani europeni

redactia

Dunwell, atuuri și repere în piața de industrial

Stefana Muresan

Dr. Oana Taban, Fondator și Director General Dent Estet: “Strategia noastră este să menținem și în anii următori ritmul de creștere exponențială și consistentă față de competitori și față de evoluția pieței”

Stefana Muresan

Grupul Financiar Banca Transilvania investeşte în Ebriza, start-up care digitalizează administrarea afacerii

Stefana Muresan

Două oferte pentru autostrada Cluj – Sălaj. China vs România

Nora Dumitrescu

Municipalitatea băimăreană vrea să preia platforma Cuprom

Nora Dumitrescu

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Summit Agro. Experiență și tehnologie japoneză  

Ligia Voro

Harta afacerilor cu profit din România

Stefana Muresan

Satu Mare: Al treilea pod se licitează din nou. Aproape 150 milioane lei, fără TVA

Stefana Muresan

Banca Transilvania va reduce ratele la credit și birocrația pentru IMM-uri

Nora Dumitrescu

Grupul Banca Transilvania deține active de aproape 20 miliarde euro

Nora Dumitrescu

Leave a Comment