Cluj Lideri si afaceri Ultimele stiri

INAUGURARE SHOWROOM CAAB HOME&OFFICE DESIGN

Peste 300 de persoane au participat, aseară, la Cluj-Napoca, la inaugurarea celui mai nou și modern showroom de design interior și exterior din Transilvania, CAAB Home&Office Design, unic reprezentant în România al celor mai renumite branduri de specialitate din lume. ”Calitate” și ”profesionalism” au fost atributele cel mai utilizate, de invitații serii, în caracterizarea spațiului expozițional de 1500 mp (numai interior) situat pe Calea Turzii nr 287.

La deschiderea a participat și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a ținut să sublinieze importanța unor investiții de o asemenea amploare pentru oraș și pentru regiune. Alături de domnia sa, au luat cuvântul reprezentanți ai firmelor expozante, printre care: MAER CHARME, UNIWOOD, UNIART, BERTI PAVIMENTI LEGNO, RIVA CASA, BOEN, TER HIURNE, LEBO, VALENTINO PARCHET.

În cadrul evenimentului de inaugurare au avut loc două reprezentații artistice inedite, realizate cu sprijinul Scenei Urbane. Balerini ai Operei Maghiare, alături de absolvenți și studenți ai Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” au pus în scenă, în aer liber, în fața clădirii și în zona depozitelor, două coregrafii surpriză, integrate în context și în peisaj. Regia și conceptul au fost semnate de Sebastian Vlad, semifinalist, alături de balerina Ioana Terebesy, al emisiunii ”Românii au Talent” 2018. Momentele au fost susținute muzical de violonistul Vlad Raceu, cadru didactic la Acamedia de Muzică din Cluj, considerat unul dintre cei mai buni violoniști ai generației sale și de tânărul și talentatul pianist Andrei Mânzat.

Premiere peste premiere într-un singur loc

Deschiderea CAAB marchează, de altfel, mai multe premiere regionale și naționale. Spre exemplu, Riva Casa, brand italienesc de mobilă renumit în lume, inaugurează astfel, la Cluj, primul showroom din Europa de Est. De asemenea, CAAB aduce în Cluj reprezentanța Maer Charme, singura companie din lume care produce o gamă de pietre semipretioase în lastră și placaj garantate la utilizarea între -20 și +90 grade Celsius, rezistente la acțiunea sării, apei și UV, cu grosimi minime de 0.7cm, devenind astfel recomandate pentru industria aeronautică de lux .

Este primul asemenea spațiu expozițional care pune la dispoziția clienților săi ”decision making meeting rooms”.
”Am imaginat acest spațiu ca o oportunitate de a intra în contact direct cu materialele expuse, un spațiu generos, în amenajarea căruia s-au folosit materiale și tehnologii oferite spre vânzare. A fost apreciat ca unic în România nu doar din punct de vedere al suprafeței oferite, cât mai ales în ceea ce privește calitatea spațiilor dedicate fiecărui expozant. E conceput să satisfacă nevoile clienților veniți din toată țara, de aceea am și creat două încăperi de întâlnire (meeting rooms) în care ai de toate pentru a-ți putea organiza o întâlnire, sau mai multe, de ce nu”, a declarat arhitectul Daniela Maier, de la Maier Studio, proiectantul showroomului.

Un alt avantaj este faptul că specialiștii CAAB stau la dipoziția clienților atât cu sfaturi și consultanță pentru selecția materialelor, cât și cu echipe pentru montaj și asistență tehnică post montaj.

Cele peste 10 firme expozante ale CAAB Home&Office Design sunt producători sau importatori de: piatră, mobilier, parchet, tâmplarie, uși de interior, și acoperă o plajă economică și calitativă foarte largă, de la produse uzuale, dar tot din gama calitativă superioară, pâna la cele de lux semnate Kamen Pazin, Bruno Zanetti, Antolini, sau Maer Charme.

Related posts

[Enjoy Transylvania!] Universitatea, motor al dezvoltării sociale

Transilvania Business

Clusterul de mobilier al Ardealului ia proporții la început de an

Nora Dumitrescu

Crosul OncoHelp pentru dotarea Centrului de Oncologie OncoHelp Timișoara

Ligia Voro

Antreprenori IT din vestul ţării și UVT, soluţii comune pentru problema resursei umane

Stefana Muresan

Sibianul Vasile Bulboacă (CON-A), inițiatorul unui program de învăţământ profesional dual: Cei mai mulți absolvenți au preferat șomajul

Stefana Muresan

Extindere a rețelei de distribuție a gazelor naturale: intenții de un miliard de euro

Ion Surdu

Companiile de nivel național ale Albei produc 3 miliarde de euro

redactia

Elevii din mediul privat vor preda educația financiară la stat

Nora Dumitrescu

Alba și Recașul, campioanele vinului românesc

Nora Dumitrescu

Încep forajele pentru metroul de Cluj

Nora Dumitrescu

Acţionarii AAGES – 5,49 milioane lei din vânzarea a 15% din companie

Stefana Muresan

Europa trimite 5 milioane de euro pentru renovarea școlilor din Zalău

Nora Dumitrescu

Spitalul Municipal din Blaj, gata să investească până la jumătate de milion de lei pentru dotări de ultimă generație

Papuc Irina

POZITIV TB: Mihai Tătăran, manager general Avaelgo – „Analizăm cum va arăta lumea și investim în produse noi ce vor putea fi vândute în 6-12 luni din momentul acesta”

Ion Surdu

Aparatură medicală de peste 2 milioane de lei pentru Spitalul din Carei

Traian Dan

Lasselsberger va produce 8 milioane mp de plăci ceramice în România

Nora Dumitrescu

Consiliul Judetean Cluj va reabilita si moderniza peste 156 de km de drumuri judetene din categoria drumurilor de piatra si de pamant

Stefana Muresan

Nemții de la Reinert, investesc 5 milioane de Euro în Eurobusiness I Oradea

Traian Dan

Forță de muncă din Vietnam, Nepal, Filipine și Etiopia pentru companiile românești

Stefana Muresan

Premieră națională: ”Gloria” – berea cu miere, produsă de Apidava Blaj

Stefana Muresan

Fablab a început să producă viziere medicale împreună cu proprietarii de imprimante 3D din București

Ion Surdu

Bihorenii iubesc mașinile de epocă

Traian Dan

NRCC GALA DINNER in Cluj Napoca

Ionut Oprea

Autostrada Transilvania, la granița cu Ungaria: CNAIR a semnat contractul pentru construcţia lotului Biharia – Borş. Termen asumat: martie 2020

redactia

Leave a Comment