Cluj Lideri si afaceri Ultimele stiri

INAUGURARE SHOWROOM CAAB HOME&OFFICE DESIGN

Peste 300 de persoane au participat, aseară, la Cluj-Napoca, la inaugurarea celui mai nou și modern showroom de design interior și exterior din Transilvania, CAAB Home&Office Design, unic reprezentant în România al celor mai renumite branduri de specialitate din lume. ”Calitate” și ”profesionalism” au fost atributele cel mai utilizate, de invitații serii, în caracterizarea spațiului expozițional de 1500 mp (numai interior) situat pe Calea Turzii nr 287.

La deschiderea a participat și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, care a ținut să sublinieze importanța unor investiții de o asemenea amploare pentru oraș și pentru regiune. Alături de domnia sa, au luat cuvântul reprezentanți ai firmelor expozante, printre care: MAER CHARME, UNIWOOD, UNIART, BERTI PAVIMENTI LEGNO, RIVA CASA, BOEN, TER HIURNE, LEBO, VALENTINO PARCHET.

În cadrul evenimentului de inaugurare au avut loc două reprezentații artistice inedite, realizate cu sprijinul Scenei Urbane. Balerini ai Operei Maghiare, alături de absolvenți și studenți ai Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” au pus în scenă, în aer liber, în fața clădirii și în zona depozitelor, două coregrafii surpriză, integrate în context și în peisaj. Regia și conceptul au fost semnate de Sebastian Vlad, semifinalist, alături de balerina Ioana Terebesy, al emisiunii ”Românii au Talent” 2018. Momentele au fost susținute muzical de violonistul Vlad Raceu, cadru didactic la Acamedia de Muzică din Cluj, considerat unul dintre cei mai buni violoniști ai generației sale și de tânărul și talentatul pianist Andrei Mânzat.

Premiere peste premiere într-un singur loc

Deschiderea CAAB marchează, de altfel, mai multe premiere regionale și naționale. Spre exemplu, Riva Casa, brand italienesc de mobilă renumit în lume, inaugurează astfel, la Cluj, primul showroom din Europa de Est. De asemenea, CAAB aduce în Cluj reprezentanța Maer Charme, singura companie din lume care produce o gamă de pietre semipretioase în lastră și placaj garantate la utilizarea între -20 și +90 grade Celsius, rezistente la acțiunea sării, apei și UV, cu grosimi minime de 0.7cm, devenind astfel recomandate pentru industria aeronautică de lux .

Este primul asemenea spațiu expozițional care pune la dispoziția clienților săi ”decision making meeting rooms”.
”Am imaginat acest spațiu ca o oportunitate de a intra în contact direct cu materialele expuse, un spațiu generos, în amenajarea căruia s-au folosit materiale și tehnologii oferite spre vânzare. A fost apreciat ca unic în România nu doar din punct de vedere al suprafeței oferite, cât mai ales în ceea ce privește calitatea spațiilor dedicate fiecărui expozant. E conceput să satisfacă nevoile clienților veniți din toată țara, de aceea am și creat două încăperi de întâlnire (meeting rooms) în care ai de toate pentru a-ți putea organiza o întâlnire, sau mai multe, de ce nu”, a declarat arhitectul Daniela Maier, de la Maier Studio, proiectantul showroomului.

Un alt avantaj este faptul că specialiștii CAAB stau la dipoziția clienților atât cu sfaturi și consultanță pentru selecția materialelor, cât și cu echipe pentru montaj și asistență tehnică post montaj.

Cele peste 10 firme expozante ale CAAB Home&Office Design sunt producători sau importatori de: piatră, mobilier, parchet, tâmplarie, uși de interior, și acoperă o plajă economică și calitativă foarte largă, de la produse uzuale, dar tot din gama calitativă superioară, pâna la cele de lux semnate Kamen Pazin, Bruno Zanetti, Antolini, sau Maer Charme.

Related posts

Studiu Continental România și Academia Titi Aur: șoferii admit că încalcă regulile de circulație intenționat

Ligia Voro

DallBogg intră pe piața asigurărilor din România

Ligia Voro

Rainfall: Cum să nu dai greș cu produsele și serviciile pe care le creezi. Pune clientul la baza strategiei tale!

Transilvania Business

Investiții de peste 58 de milioane de lei în Sibiu: trasee pietonale și piste pentru bicicliști

Papuc Irina

Chirurgul Radu Zamfir, supraviețuitor în accidentul aviatic din Apuseni, noul director al Agenţiei Naţionale de Transplant

Stefana Muresan

Primăria Deva își reia activitatea: angajații revin la muncă, cu excepția celor izolați la domiciliu

Ion Surdu

Din 4 iulie, Aerotravel reia cursele charter spre insula Skiathos din Grecia

Traian Dan

Dragoş Irimescu, investiție de 1,8 mil. euro într-o fabrică de prelucrare a pietrei naturale

Stefana Muresan

Colaborare între CCI Mureș și autoritatea de formare profesională în sistem dual

Ligia Voro

Cea mai mare expoziție de motociclete din România

redactia

FOTO: Autobuze hibrid și străzi modernizate în Reghin prin proiecte cu finanțare europeană

Ligia Voro

Tarom, dar special pentru toţi copiii pasageri

redactia

CFR a demarat procedurile de recepţie pe categorii de lucrări între Simeria şi Sighişoara

redactia

Concernul Alu Menziken a inaugurat fabrica de la Medieșu Aurit, investitie de peste 50 mil. euro

redactia

Dacia, creştere de 7% a autovehiculelor vândute anul trecut. Cea mai bună performanţă comercială din istoria sa

redactia

P3 announces top speaker line-up for its 2017 Conference

Ionut Oprea

Inginerii din Cluj se mută la Brașov pentru salariile de la Autoliv

redactia

Nu mai putin de 10 proiecte europene castigate de CJ Cluj in ultimii doi ani, altele 9 aflate in evaluare

Stefana Muresan

Firmele germane cer investiții în educație, infrastructură, sănătate

redactia

Începe construirea celui de-al V-lea Parc Industrial Tetarom în Cluj

redactia

Neujahrsempfang 2016

Transilvania Business

Virgil Păunescu, Oncogen: „Sunt primul român vaccinat împotriva Covid-19 cu vaccinul dezvoltat la Oncogen. Statul nu a făcut nimic, zero fonduri pentru finanțare”

Papuc Irina

[Enjoy Transylvania!] The Gold Road

Transilvania Business

Nouă oferte pentru tronsonul de autostradă Sibiu-Boița; valoarea estimată a proiectului, 765,84 milioane de lei

Stefana Muresan

Leave a Comment