Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Complexul Wellness Termal Nymphaea din Oradea, încasări de peste 1 mil. euro în august

Complexul Wellness Termal Nymphaea din Oradea a ajuns în cel de-al doilea an de la deschidere la încasări de 20,7 mil. lei (aproximativ 4,5 mil. euro), în creştere cu aproximativ 28% faţă de primul an de funcţionare. Luna august 2018 este cea mai bună lună a aquaparkului, fiind înregistrate încasări de 5,1 milioane lei (peste 1 milion de euro) şi un număr de peste 80.000 de vizitatori.

”Dacă în primul an de funcţionare au fost înregistrate încasări de 16,2 milioane de lei şi un număr de 318.000 de vizitatori, deja în al doilea an, valoarea încasărilor a ajuns la 20,7 milioane de lei, în timp ce numărul vizitatorilor a crescut la peste 350.000 de persoane”, a declarat Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public Oradea.

Pentru a satisface numărul mare de cereri, a fost mărită capacitatea aquaparkului, de la 1.850 de persoane la 2.100 de persoane pe timpul verii, iar începând de la 1 octombrie până la începerea sezonului estival, de la 600 la 800 de vizitatori.

Complexul Wellness Termal Nymphaea a fost realizat prin parteneriat public-privat, fiind cel mai mare aquapark din vestul ţării, pe o suprafaţă de 7 hectare. Lucrările la complexul Wellness Termal Nymphaea au început în luna februarie 2015. Proiectul a fost finanţat prin fonduri europene, respectiv prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, iar lucrările au fost executate de compania KESZ EPITO ES SZERELO Zrs Szeged – Sucursala Cluj Napoca. Valoarea totală a investiţiei a fost de peste 20 de milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Doi comisari europeni şi un ministru, în dialog cu cetățenii la Cluj

Articolul următor

Sprijin guvernamental de 25.000 lei pentru participarea la târguri si expoziţii internaţionale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share