Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sprijin guvernamental de 25.000 lei pentru participarea la târguri si expoziţii internaţionale

Companiile pot atrage finanţări de 25.000 lei pentru participarea la târguri si expoziţii internaţionale şi de 10.000 lei pentru participarea la misiuni economice internaţionale, în cadrul unui program lansat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Bugetul alocat actualei etape este de 7,8 milioane de lei.

Bugetul total estimat pentru perioada 2017-2020 al schemei de minimis este de 71 de milioane de lei, iar numărul estimat de firme beneficiare este de 5.000. Finanţarea este asigurată din fonduri de la bugetul de stat Potrivit Grilei de evaluare a cererilor, vor obţine punctaj suplimentar firmele care au ales ca pieţe-ţintă zone non-UE, cu prioritate Africa sau Asia, care deţin brand propriu şi au un site într-o limbă de circulaţie internaţională.

”Programul urmăreşte stimularea mediului de afaceri prin crearea unor noi instrumente de promovare individuală a operatorilor români care să faciliteze accesul acestora pe pieţele externe şi dezvoltarea de parteneriate în vederea internaţionalizări”, se arată în comunicatul ministerului.

Programul finanţează participarea firmelor lcoale la târguri şi expoziţii internaţionale, cu stand de prezentare, precum şi participarea la misiuni economice. Sectoarele economice sprijinite sunt tehnologia informaţiei, sectorul alimentar, fabricarea mobilei, industria textilă, cercetare, inovare ştiinţifică şi medicală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Complexul Wellness Termal Nymphaea din Oradea, încasări de peste 1 mil. euro în august

Articolul următor

The company Facilities Management Services forecasts a 115% increase in turnover for 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share