Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Timișoara, aplicație online utilă informării în timp real a pasagerilor

Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia deține din acest an o aplicație online care oferă pasagerilor informații actualizate în timp real cu privire la orarul zborurilor, servicii precum și alte tipuri de informații utile.

Aplicația poartă denumirea AEROTIM și poate fi instalată pe dispozitivele mobile. Acest tip de aplicație online vine cu o tehnologie nouă, care facilitează trecerea de la site-urile web, cu avantajul accesării printr-un icon de pe ecranul telefonului mobil sau al tabletei, încărcării mult mai rapide decât o pagină web clasică. Informațiile referitoare la programul zborurilor, transmise prin intermediul acestei platforme sunt actualizate în timp real și este disponibilă în prezent în limba română și engleză, iar în curând în limba maghiară și sârbă.

“Suntem conștienți de importanța prezenței informațiilor în mediul online și ne-am conformat celei mai utilizate și atractive variante de accesare a informației prin crearea acestei aplicații denumită AEROTIM. Intenția noastră este aceea de a veni în sprijinul pasagerilor și nu numai, oferindu-le o variantă mai rapidă și facilă de căutare și informare asupra orarului de zboruri, serviciilor, drepturilor și noutăților apărute ce pot fi de interes pasagerilor. În prezent, aplicația este disponibilă în limba română și în limba engleză, dar în curând va exista și varianta în limba maghiară și sârbă. Informarea online pentru noi reprezintă o prioritate, motiv pentru care oferim pasagerilor atât varianta unui site web, www.aerotim.ro, cât și o aplicație facilă și accesibilă, creată special pentru dispozitivele mobile”, a declarat directorul general Daniel Idolu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
AFIR

BEI, împrumut de 450 mil. euro pentru Programul de Dezvoltare Rurală

Articolul următor

Dimensiunea de inovare și IT a Clujului, prezentată de Emil Boc în Silicon Valley

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share