Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gilău-Nădășelu va fi conectată la Autostrada Transilvania. La sfârșitul lunii, recepția lucrărilor de la Gilău

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură anunţă că în această săptămână va fi făcută pre-recepţia segmentului de şosea de la Gilău, care va conecta “autostrada-muzeu” Gilău-Nădăşelu cu restul Autostrăzii Transilvania (A3).

„Începem săptămâna cu o mică veste bună: aşa cum vedeţi din cadrele aeriene surprinse vineri, 14.09.2018, intrăm în linie dreaptă la Gilău, acolo unde constructorul (Tirrena Scavi) este foarte aproape de finalizarea celor 766 de metri care vor conecta autostrada-muzeu Gilău-Nădăşelu (gata din noiembrie 2017) de restul Autostrăzii Transilvania (A3). Mâine va fi ultima zi în care se va aşterne stratul de uzură. Mai rămân aşadar de executat diverse finisaje: taluzări, rigole/şanţuri, parapete protecţie, indicatoare, marcaje rutiere”, anunţă Asociaţia Pro Infrastructură, care publică şi o filmare realizată cu drona pe Autostrada Transilvania.

Conform reprezentanţilor asociaţiei, în următoarele câteva zile se va efectua pre-recepţia, urmând apoi ca recepția la finalizarea lucrărilor să aibă loc în 27-28 septembrie.

„Simplu spus, sunt şanse mari ca la sfârşitul acestui luni să circulăm pe 9,5 km de autostradă nouă între Nădăşelu şi Gilău, evitând complet Cluj-Napoca pe relaţia Zalău/Baia Mare-Turda”, adaugă sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UVT, prima universitate din sud-estul Europei parte a unei rețele care promovează colaborarea dintre instituțiile de învățământ superior și orașele din care fac parte

Articolul următor

Teraplast şi-a majorat capitalul social cu 21 de milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share