Agricultura Ultimele stiri

Agrotehnologia din Finlanda crește productivitatea și creează noi oportunități de afaceri

Companiile agrotehnologice finlandeze sunt cunoscute la nivel internațional pentru calitatea, eficiența și fiabilitatea produselor oferite. Fiind dezvoltată și testată în condițiile dure din nordul Europei, agrotehnologia finlandeză poate spori productivitatea și profitabilitatea fermelor din România.

Patru companii de vârf din domeniul agrotehnologiei din Finlanda vor veni la București pentru a-și prezenta cele mai recente produse și soluții la INDAGRA 2018, care se va desfășura în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018.
„INDAGRA oferă o oportunitate excelentă de a cunoaște produsele acestor companii finlandeze cu experiență, și de a crea parteneriate reciproc avantajoase. Companiile finlandeze sunt gata să se întâlnească cu distribuitorii români și să-și aprofundeze cunoștințele despre sectorul agricol în creștere din România, care este unul dintre grânarii Europei”, spune Elina Puszkarzewicz, director de program, Agrotehnologia din Finlanda.

MPH Products oferă mașini inovatoare și rentabile

Una dintre companiile care vor participa la INDAGRA este MPH Products, care oferă diferite lucrări de inginerie și servicii privind structurile de oțel (EN1090), precum și proiectează, fabrică și vinde o gamă largă de masini si utilaje metalice pentru agricultură, inclusiv gredere, pluguri pentru șanțuri, nivelatoare inelare, suflante pentru zăpadă, tocătoare, colectoare de bucăți de lemn mici și remorci pentru baloturi.

„Îi putem ajuta pe contractorii și marile întreprinderi agricole din România să-și eficientizeze activitatea din punct de vedere al costurilor și al duratei”, spune Ari Kuhalampi, director de vânzări, MPH Products. „De exemplu, Grederul MPH are cea mai bună mecanică a unghiului de rotire de pe piață, iar Colectorul de bucăți de lemn mici este un instrument inovativ și rapid pentru colectarea resturilor, bucăților mici de lemn și materialelor plastice dintr-o zonă extinsă. Impactul pozitiv asupra productivității se poate observa în special în cazul colectării bucăților mici de lemn de pe terenuri moi și din turbării.”

Antti-Teollisuus este un pionier în tehnologia de uscare

Cu peste 60 de ani de experiență în deservirea sectorului agricol, Antti-Teollisuus oferă produse și soluții remarcabile pentru gestionarea cerealelor, inclusiv în domeniul uscătoarelor, depozitării, procesării cerealelor și automatizării.

„Prezentăm produse care sunt ideale pentru fermele românești în ceea ce privește capacitatea, dimensiunea, ușurința operării și asamblării, și care vor crește profitabilitatea fermierilor români”, spune Jouni Virtaniemi, director comercial, Antti-Teollisuus.

„De exemplu, uscătorul nostru inovator Antti Vacboost Wagon C410 usucă în mod eficient și în siguranță toate tipurile de cereale și semințe, dar nu are nevoie de o încăpere sau un adăpost separat. Este, de asemenea, unul dintre uscătoarele mobile cu cea mai mare capacitate de pe piața românească. Silozurile conice ventilate Antii oferă, de asemenea, opțiuni mai eficiente pentru treierat și uscare.”

Alte companii finlandeze care participă la INDAGRA

JPT-Industria are peste 30 de ani de experiență în domeniul producerii furajelor, colaborând îndeaproape cu clienții din întreaga lume pentru a-și face produsele eficiente, ușor de utilizat, durabile și igienice. Datorită structurii containerizate a produselor, piața țintă a companiei este practic întreaga lume.

Suokone este o companie de inginerie fondată în 1971, specializată în proiectarea și fabricarea utilajelor pentru manipularea solului în diverse condiții, inclusiv tractoare de mare putere, cu presiune mică asupra solului. Suokone își exportă deja produsele în peste 20 de țări.

Related posts

P3: Radical and unexpected events test our adaptability

Ionut Oprea

Infrastructură navală nouă, drumuri și căi ferate de 90 mil. euro în portul Galați. Finanțare din fonduri europene

redactia

Elevii, informați cum să aplice procedurile moderne de management al pădurilor

Traian Dan

În vizită la reşedinţa de vacanţă din Ibăneşti a Prinţului Dimitrie Sturdza

Stefana Muresan

Azomureș și Herlitz vor susține profesorii fericiți

Nora Dumitrescu

Lanțul de showroom-uri Divani & Sofa, reactivat în Transilvania

Nora Dumitrescu

Piața de produse artizanale conservate, în formare. Cele mai cunoscute branduri

redactia

Pacienții români vor putea face transplant pulmonar în Ungaria

Stefana Muresan

Diferit și Starcom vor moderniza Piața Blaga cu 5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Este gata metodologia ce permite colectarea de plasmă de la donatorii vindecați de COVID-19 și utilizarea acesteia pentru pacienții critici din secțiile ATI

Papuc Irina

Proiect pentru reducerea birocrației la Consiliul Județean Bihor

Traian Dan

CBRE: Crăciunul începe în noiembrie, odată cu Black Friday

Ionut Oprea

Complexul President din Băile Felix se transformă în President Resort, cu aquapark, bază de tratament, SPA şi un nou hotel

Stefana Muresan

Măsura privind sprijinul de instalare a tinerilor fermieri, lansată pe 15 iulie: 20 de milioane de euro sunt dedicate românilor care vor să se întoarcă acasă

redactia

TCI a finalizat un parking de 5,6 milioane de euro în Mănăștur

Nora Dumitrescu

Primul muzeu din țară care va propune vizitatorilor să descopere tradițiile cu ochelari VR: investiție de peste 160.000 de euro

Papuc Irina

Elite în business. Județul Mureș. Dürkopp Adler România – calitate, de 23 de ani

Transilvania Business

[Enjoy Transylvania!] UMCH: University Targu Mures Medical Campus Hamburg

Transilvania Business

Cel mai mare parc etnografic din România se extinde la 42 hectare. Investiție de 10 milioane euro

Stefana Muresan

România asigură Comisia Europeană că Autostrada Iași – Tg. Mureș va avea contracte încheiate în 2018

Stefana Muresan

Plantația de afine din Sic face înghețată pe loc

Nora Dumitrescu

Jeffrey Sachs, cel mai bun profesor de economie din lume, laudă direcțiile de dezvoltare ale Clujului

Stefana Muresan

AB | Transilvania, raiul branzeturilor de calitate (IV) – Puturoasa de Trascău

Lanțul farmaceutic Ropharma vrea să ia un împrumut de 2 milioane de euro de la ING

Papuc Irina

Leave a Comment