Transilvania Business
Investitii Sanatate Sibiu Ultimele stiri

Gruia Stoica, acţionarul grupului Grampet, preia controlul fabricii de medicamente Polisano din Sibiu

Grupul Grampet, unul dintre cele mai maru grupuri feroviare privat din Romania si Europa de Sud-Est, si-a majorat participatia la fabrica de medicamente Polisano Pharmaceuticals din Sibiu, de la 20% la 74%.

„Investitia vine dupa doua achizitii consecutive de participatii minoritare, pe parcursul anului trecut, timp in care am inteles mai bine nevoile si potentialul de dezvoltare al acestei fabrici. Am primit astfel confirmarea ca decizia initiala de a prelua unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria farmacutica romaneasca si a-l duce la urmatorul nivel de dezvoltare a fost una corecta. Am alocat deja resurse importante pentru extinderea activitatii, pentru ca ne propunem sa aducem Polisano Pharmaceuticals pe primul loc in Europa Centrala si de Sud Est la productia de medicamente necesare in tratarea cancerului”, spune Gruia Stoica, presedintele grupului Grampet.

Stoica a mai precizat: „Pregatim lansarea primei linii de productie de medicamente oncologice solide in prima jumatate a anului viitor, in urma unei investitii de 25 de milioane de euro, pentru o capacitate de aproximativ 10 milioane de unitati terapeutice anual. Totodata, pana la finalul lui 2019 vor fi finalizate pregatirile pentru productie pe liniile de oncologice lichide injectabile existente in fabrica din Sibiu”.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Se restaurează amfiteatrul Ulpia Traiana Sarmizegetusa

Ligia Voro

CJ Alba a obținut finanțare pentru redeschiderea policlinicii Spitalului Județean Alba

Ligia Voro

Un om de afaceri italian a amenajat un ambulatoriu pentru copii, la Spitalul Judeţean Arad

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More