Transilvania Business
Brașov Investitii Ultimele stiri

Libris, investiție de 3 mil. euro într-un depozit de carte în Brașov

Libris.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online de carte de pe piaţa locală, a investit 3 mil. euro pentru construirea unui nou depozit de carte, necesitatea investiţiei venind ca urmare a creşterii constante a businessului din ultimii ani, în medie cu 25% annual, scrie zf.ro.

Investiţia de 3 milioane de euro, care cuprinde şi valoarea stocului din depozit, îi permite retailerului online să îşi multiplice semnificativ capacitatea de livrare şi dezvoltare a businessului. Suprafaţa noului depozit Libris ste de 5.000 mp, cu 200% mai mare decât cel actual, şi va putea găzdui peste 3 milioane de cărţi.

Libris a avut anul trecut o cifră de afaceri de 31.2 milioane de lei (aproximativ 6,7 milioane de euro), în creștere cu 14% față de anul anterior. Valoarea medie a unei comenzi plasate pe Libris.ro a crescut anul trecut cu 20% față de 2016, până la pragul de 70 lei. Cele mai vândute categorii de produse au fost Beletristică, Dezvoltare personală și Cărți pentru copii.

Comentarii

Comentarii

Related posts

MedLife își mărește pachetul de acțiuni din grupul Genesys Arad

Ligia Voro

Castelul Bánffy și-a regăsit prințesa: Florence. Superstaruri si surprize

Ligia Voro

Miele deschide la Timişoara cel de-al patrulea showroom propriu

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More