Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FORUMUL GREEN LOGISTICA – 27 septembrie, Romexpo Bucuresti

Ajuns la cea de a 4-a editie, ca si expozitia care-l gazduieste, FORUMUL GREEN LOGISTICA aduce impreuna experti din institutii de reglementare, organizatii profesionale si companii active in “inverzirea”industriei” si reducerea “amprentei de carbon”.

FORUMULUI GREEN Logistica are loc joi, 27 septembrie, incepand cu ora 14.30, in sala de conferinte TransLogistica EXPO din cadrul Romexpo Bucuresti.

Dezvoltarea pieței de combustibilii alternativi în transporturi, gestionarea deseurilor si ambalajelor prin economie circulara dar si solutii sustenabile in warehousing si intralogistica sunt principalele subiecte abordate in cadrul FORUMULUI GREEN LOGISTICA.

La dezbateri sunt invitati peste 120 de specialisti, reprezentanti si factori de decizie din Ministerul Mediului, asociatii profesionale, primarii si consilii judetene, specialistii si factori de decizie din companii de automotive, transport, logistica, distributie, dezvoltatori software eficientizare rute, consumuri sau stocuri.

Sunt asteptati membri ai: Asociatiei de dezvolatare intercomunitara Bucuresti, Asociatiei GNC, Asociatiei Berarii Romaniei, Asociatiei Green Building Council, Asociatiei Parcurilor Industriale, ai Uniunii Societatilor de Expeditii din Romania, asociatii care, alaturi de companii implicate activ in dezvoltarea si implememtarea solutiilor sustenabile precum: Iveco Romania, Elmas, Plintech, Fleet master by Briliant Technologies si Ford Trucks, sa identifice si sa promoveze cele mai eficiente solutii.

TransLogistica EXPO este cea mai mare expozitie de transport, logistica si supply chain din Romania. Sub umbrela TransLogistica EXPO sunt desfasurate si expozitiile complementare SALONUL CAMIONULUI si SMARTTECH for SUPPLY CHAIN, dar si 7 evenimente conexe dintre care FORUMUL GREEN LOGISTICA este cel direct implicat in lupta impotriva poluarii si a eficientizarii intregului lant de aprovizionare-desfacere.

Detalii si informatii privind participarea: Andreea Preda, office@translogistica.ro, 0740 227 403

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Complexul Energetic Hunedoara, servicii de sistem de 400 de MW până în 2020

Articolul următor

Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Timiș, a 25-a ediție

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share