Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Contract de finanțare prin POR în valoare de 5,7 mil. lei, semnat de ADR Vest

ADR Vest a semnat cu Primăria Timișoara contractul de finanţare pentru reabilitareaa 6 blocuri de locuinţe din municipiul Timişoara.

Contractul de finanţare vizează reabilitarea a 6 blocuri de locuinţe cu 324 de apartamente, în decursul a 16 luni de implementare. Blocurile de locuinţe incluse în cadrul acestui proiect se află pe Aleea F.C.Ripensia, Bd. Corneliu Coposu, Str. Surorile Martir Caceu, Str. Măgura, Str. Mareşal Averescu, Str. Învăţătorului.

Valoarea totală proiectului este de 5.723.962,63, iar valoarea finanţării nerambursabile a proiectului este de 3.357.678,56 lei.

Evenimentul a avut loc în prezenţa primarului municipiului Timisoara, Nicolae Robu şi a directorului general al ADR Vest, Sorin Maxim.

Reabilitarea termică ce va fi realizată ca urmare a semnării contractului de finanţare vizează îmbunătăţirea condiţiilor de confort termic interior pentru rezidenţiale/apartamentele supuse reabilitării, creşterea eficienţei energetice în blocurile de locuinţe care fac obiectul proiectului, dar şi creşterea nivelului de protecţie a mediului înconjurător prin scăderea anuala estimata a gazelor cu efect de sera (echivalent tone de CO2) – de la 950,97 la 629,41.

Până în prezent, în cadrul priorităţii de investiţii 3.1A, în Regiunea Vest au fost contractate 14 proiecte având o valoare a finanţării nerambursabile de 5,22 milioane euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 13 milioane euro pentru extinderea clădirii Spitalului de Urgență Satu Mare

Articolul următor

Ștefan Deaconu, reconfirmat la conducerea Curții de Arbitraj Comercial Internațional

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share