Transilvania Business
Arad Ultimele stiri

Primăria Arad investeşte 57 mil. euro pentru achiziţionarea de tramvaie noi

Primăria Arad are în plan un proiect de peste 57 mil. euro, finanţat prin programul Operaţional Regional 2014-2020 pe o perioadă de patru ani de zile, pentru achiziţionarea a 28 de tramvaie noi. Municipalitatea are în vedere şi reabilitarea tramvaielor vechi din actualul parc circulant al Companiei de Transport Public Arad.

’’În şedinţa de vineri, 21 septembrie, în Consiliul Local se va supune aprobării strategia cadru de contractare privind achiziţia de material rulant electric, mai exact 4 tramvaie cu dublă articulaţie, de capacitate mare, şi 6 tramvaie vagon, de capacitate medie. Acest demers se încadrează într-un proiect care se extinde pe 4 ani şi vizează achiziţionarea a 28 de tramvaie noi pentru Arad, valoarea totală a investiţiei ridicându-se la peste 57 de milioane de euro’’, se arată în comunicatul de presă trasmis de primăria Arad.

Sursa de finanţare a acestui proiect sunt fondurile europene, prin programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Harghita: Locurile de cazare ocupate pentru vizita Papei Francisc. Sunt așteptate un milion de persoane

redactia

Proiect european de 2,5 mil. euro pentru realizarea unei piste de biciclete între Arad şi Pecica

Stefana Muresan

Cati kilometri de autostrada au fost inaugurati si ce alte proiecte de infrastructura au fost finalizate sau incepute in 2018?

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More