Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pfeiffer Vacuum își mută activitatea în Parc industrial Nervia, după o investiție de 13 mil. euro

Investiţiile străine directe au crescut cu 1,7% în primele şapte luni din acest an, comparativ cu perioada similară din 2017, la 2,314 miliarde de euro, potrivit datelor Băncii Naţionale a României (BNR), publicate în 13 septembrie 2018.

“Investiţiile directe ale nerezidenţilor în România au însumat 2 314 milioane euro (comparativ cu 2 275 milioane euro în perioada ianuarie – iulie 2017), din care participaţiile la capital (inclusiv profitul reinvestit net estimat) au însumat 2 179 milioane euro, iar creditele intragrup au înregistrat valoarea netă de 135 milioane euro.”
În acest context general, ca urmare a unei investiţii de 13 milioane euro, vă invităm la ceremonia de inaugurare a noii uzine a filialei române Pfeiffer Vacuum, în Apahida, Parc industrial Nervia, care va avea loc miercuri, 26.09.2018, începând cu ora 9:30 a.m.

Evenimentul va beneficia de prezența a doi ambasadori: E.S. doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franţei în România, precum şi E.S. domnul Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Germaniei în România.

Sunt prevăzute discursuri din partea oficialităților, dar și activități de cunoaștere a noii fabrici.
Noul spațiu de lucru va servi activităților de producție, respectiv de reparație de pompe industriale. Prin deschiderea acestui punct de lucru, Pfeiffer Vacuum România dă curs tendinței ascendente care i-a guvernat activitatea încă de la începuturi – este prevăzută creșterea activității de producție, respectiv a numărului de angajați, de la 74 la 100.

Inaugurarea noii clădiri este așadar un prilej de bucurie pentru angajații companiei și un pas înainte pentru Pfeiffer Vacuum România, care își dorește să contribuie semnificativ la creșterea productivității grupului Pfeiffer de la an la an.

PROGRAM
9:00 – 9:30 Primirea invitaților
9:30 – 10:00 Discursurile de inaugurare
10:00 – 10:15 Tăierea panglicii și dezvelirea plăcuței de inaugurare
10:15 – 10:45 Vizitarea ghidată a fabricii
10:45 – 10:55 Plantarea unui copac simbolic
10:45 – 12:30 Bufet și divertisment

Grupul Pfeiffer Vacuum (www.pfeiffer-vacuum.com) este unul dintre liderii economici pe piața globală a pompelor de vid cu o cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro în 2017. Având sediul în Germania, dar și numeroase filiale în țări precum Franța, Statele Unite și Coreea, societatea continuă să se extindă la nivel global și să avanseze în domeniul tehnologiei, dovadă fiind și deschiderea uzinei din Parcul Nervia. Filiala română a grupului a activat sub diferite nume încă din 2003 și a desfășurat o activitate intensivă de producție și reparație de pompe de vid.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Timiș, a 25-a ediție

Articolul următor

Primăria Arad investeşte 57 mil. euro pentru achiziţionarea de tramvaie noi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share