Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hartă gastro-turistică a municipiului Sfântu Gheorghe, realizată de Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului

Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Covasna va lansa, până la sfârşitul acestui an, o hartă gastro-turistică a municipiului Sfântu Gheorghe, în care se vor regăsi ofertele gastronomice ale localurilor şi restaurantelor din zonă.

Vicepreşedintele CJ Covasna, Gruman Robert, a declarat că scopul acestui demers este de a veni în sprijinul turiştilor şi al întreprinzătorilor locali, dar şi de a promova gastronomia locală.

“În cadrul unei întâlniri cu proprietarii de restaurante din Sfântu Gheorghe a venit ideea să facem o hartă gastro-turistică a oraşului. Pentru început, 14 restaurante vor fi incluse în această hartă. Deja au fost făcute fotografiile cu mâncărurile pe care ei le oferă. Noi am cerut ca fiecare să propună o mâncare, care să poată fi găsită la orice oră în restaurantul respectiv. (…) Să fie o mâncare bună, cu care se laudă că este poate cea mai bună din oraş. (…) Eu sper ca în câteva săptămâni să putem lansa această hartă gastro-turistică, oricum sigur se va întâmpla până la sfârşitul anului”, a spus Gruman Robert citat de Agerpres.

El a mai menţionat că informaţiile vor fi actualizate periodic şi vor putea fi incluse şi alte localuri interesate să se promoveze prin intermediul acestei hărţi, care va putea fi găsită la Biroul de informare turistică şi va putea fi accesată şi online.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Ion Țiriac vrea să organizeze la Cluj cel de-al doilea turneu WTA din România

Articolul următor

Cluj-Napoca: Proiecte eligibile de peste 150 mil. euro fonduri europene

Citește și:
Citeste mai mult

De la Satu Mare, la nivel național

Samus Lact vrea să rezolve problemele din sectorul taurin de la nivel național prin înființarea UNCST –  BOVICOOP.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share