Constanța Turism Ultimele stiri

Hartă gastro-turistică a municipiului Sfântu Gheorghe, realizată de Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului

Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului din cadrul Consiliului Judeţean (CJ) Covasna va lansa, până la sfârşitul acestui an, o hartă gastro-turistică a municipiului Sfântu Gheorghe, în care se vor regăsi ofertele gastronomice ale localurilor şi restaurantelor din zonă.

Vicepreşedintele CJ Covasna, Gruman Robert, a declarat că scopul acestui demers este de a veni în sprijinul turiştilor şi al întreprinzătorilor locali, dar şi de a promova gastronomia locală.

“În cadrul unei întâlniri cu proprietarii de restaurante din Sfântu Gheorghe a venit ideea să facem o hartă gastro-turistică a oraşului. Pentru început, 14 restaurante vor fi incluse în această hartă. Deja au fost făcute fotografiile cu mâncărurile pe care ei le oferă. Noi am cerut ca fiecare să propună o mâncare, care să poată fi găsită la orice oră în restaurantul respectiv. (…) Să fie o mâncare bună, cu care se laudă că este poate cea mai bună din oraş. (…) Eu sper ca în câteva săptămâni să putem lansa această hartă gastro-turistică, oricum sigur se va întâmpla până la sfârşitul anului”, a spus Gruman Robert citat de Agerpres.

El a mai menţionat că informaţiile vor fi actualizate periodic şi vor putea fi incluse şi alte localuri interesate să se promoveze prin intermediul acestei hărţi, care va putea fi găsită la Biroul de informare turistică şi va putea fi accesată şi online.

Related posts

Roboții colaborativi, demonstraţii practice la Oradea

Traian Dan

Emisiune de mărci poştale „Preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene”

redactia

Licitatia pentru selectarea operatorilor de colectare si transport al deseurilor intra in line dreapta

Stefana Muresan

Leave a Comment