Eveniment

Ultimele zile de inscriere la evenimentul Best Marketing Cluj

Specialiști în marketing, comunicare, manageri și antreprenori interesați de tendințele acestei industrii sunt așteptați pe 26 Septembrie la a opta ediție a conferinței Best Marketing Cluj, organizată de echipa Biz Agency.

Evenimentul aduce pe scenă invitați de prestigiu, care vor prezenta strategii de marketing prin care să construiești un brand apreciat, vor analiza trendurile în comunicare aplicate în vizual, vor veni cu exemple concrete din cele mai bune studii de caz sau îți vor spune cum trebuie să reacționeze brandurile în situații de criză.

Beneficiază de discount 40% din taxa de participare! Adaugă codul 40BMC în formularul de înscriere și vei plăti 150 lei în loc de 250 lei!

Printre invitații conferinței se numără: Anabela Luca, Consultant & trainer online marketing, adLemonade, Ruxandra Marin, Senior Partner, Oxygen; Robert Katai, Visual Marketer & Content Strategist, Bannersnack; Ana Maria Diceanu, Founder, Brain 4 Strategy; Tudor Galos, Digital Transformation Consultant; Ana Morodan, Influencer & online entrepreneur; Ciprian Susanu, General Manager, Dare Digital.

Best Marketing este conferința unde se întâlnesc cei mai buni specialiști în marketing și comunicare, evenimentul care pune în perspectivă tendințele și identifică problemele cu care se confruntă industria.

Te așteptăm cu conținut relevant, dezbateri la obiect și răspunsuri la întrebări care interesează deopotrivă agențiile și clienții, marketerii și consumatorii. Fără să ofere soluții de-a gata sau rețete universal valabile, Best Marketing a devenit o platformă de învățare și schimb de experiență pentru profesioniștii din industrie.

Mai multe informații despre programul și speakerii evenimentului din Cluj-Napoca puteți regăsi aici: www.revistabiz.ro/bestmarketingcluj2018

Despre Biz Agency
Businessul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.
Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.
Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.
Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.
Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Related posts

Conferinta Smart Regional Development – investitii inteligente pentru dezvoltarea comunitatii regionale

Stefana Muresan

Best practices, tendințe și previziuni @HR Vibes, Timișoara

Stefana Muresan

O singură săptămână ne mai desparte de ediția cu numărul 47 a Sibiu Jazz Festival.

Raluca Ursu

Moda românească, măsuri de relansare pe piaţa americană

Ligia Voro

Summit-ul HR-ilor la Cluj-Napoca, eveniment de referință în industria resurselor umane

Stefana Muresan

Jazz Up Sea Festival revine la Constanța cu două concerte de jazz în ultimul weekend de vară

Papuc Irina

Building Home Bucharest 2019

Stefana Muresan

Business Days București repune pe agendă un subiect major:  rolul oamenilor de afaceri în construcția proiectului de țară

Ionut Oprea

Ziua Internațională a Jazzului serbată la Cluj

Bogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței, participă la conferința PRIA Competition în 27 februarie 2018

Stefana Muresan

Conferinta: Mobilitatea viitorului la Sibiu

Ionut Oprea

Ambient Construct, ediția 25

Transilvania Business

A doua editie a conferintei nationale Business (r)Evolution se va desfasura marti, 17 aprilie, la Constanta

Stefana Muresan

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, participă la conferința PRIA Agriculture

Transilvania Business

Sales & marketing conference

Ionut Oprea

The Winter Tour deschide oficial sezonul distracției pe pârtiile de schi din România

Transilvania Business

Prima conferință online destinată agriculturii în Republica Moldova, LIVE pe 25 iunie 2020 de la ora 11:30

Papuc Irina

“Public Speaking”, Program Transformational oferit de Noblesse Academy

Stefana Muresan

Three jaw-dropping superyachts honored at the 2017 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

Bienala Națională de Arhitectură, ediția a XIII-a, 2018

redactia

Teatrul din Turda pune in scena piesa “La ordin Fuhrer!”

Poziționarea în mintea clienților

redactia

Cristian POPESCU, Partener, Popovici Nițu, Stoica și Asociații, participă la PRIA IT&C and Intellectual Property 2018, în 22 mai, la București

Ionut Oprea

Invitați de marcă la Balul Rotary Zalău 201: Sava Negrean Brudașcu, Alin Panc, Anatholis, Feeling Dance, DJ Tică

redactia

Leave a Comment