Eveniment

Ultimele zile de inscriere la evenimentul Best Marketing Cluj

- biz 960x502 - Ultimele zile de inscriere la evenimentul Best Marketing Cluj

Specialiști în marketing, comunicare, manageri și antreprenori interesați de tendințele acestei industrii sunt așteptați pe 26 Septembrie la a opta ediție a conferinței Best Marketing Cluj, organizată de echipa Biz Agency.

Evenimentul aduce pe scenă invitați de prestigiu, care vor prezenta strategii de marketing prin care să construiești un brand apreciat, vor analiza trendurile în comunicare aplicate în vizual, vor veni cu exemple concrete din cele mai bune studii de caz sau îți vor spune cum trebuie să reacționeze brandurile în situații de criză.

Beneficiază de discount 40% din taxa de participare! Adaugă codul 40BMC în formularul de înscriere și vei plăti 150 lei în loc de 250 lei!

Printre invitații conferinței se numără: Anabela Luca, Consultant & trainer online marketing, adLemonade, Ruxandra Marin, Senior Partner, Oxygen; Robert Katai, Visual Marketer & Content Strategist, Bannersnack; Ana Maria Diceanu, Founder, Brain 4 Strategy; Tudor Galos, Digital Transformation Consultant; Ana Morodan, Influencer & online entrepreneur; Ciprian Susanu, General Manager, Dare Digital.

Best Marketing este conferința unde se întâlnesc cei mai buni specialiști în marketing și comunicare, evenimentul care pune în perspectivă tendințele și identifică problemele cu care se confruntă industria.

Te așteptăm cu conținut relevant, dezbateri la obiect și răspunsuri la întrebări care interesează deopotrivă agențiile și clienții, marketerii și consumatorii. Fără să ofere soluții de-a gata sau rețete universal valabile, Best Marketing a devenit o platformă de învățare și schimb de experiență pentru profesioniștii din industrie.

Mai multe informații despre programul și speakerii evenimentului din Cluj-Napoca puteți regăsi aici: www.revistabiz.ro/bestmarketingcluj2018

Despre Biz Agency
Businessul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.
Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.
Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.
Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.
Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Related posts

Conferinta PRIA Environment

Ionut Oprea

XPN Live: Antreprenoriatul și soluțiile IT în era post COVID-19

Ionel Albu

Ce aduce nou 2016 din punct de vedere vamal

Burse de peste 3.000.000 Euro la RIUF- The Romanian International University Fair

Recrutari pentru fabrica Bosch din Jucu

Ionut Oprea

Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”

Ionut Oprea

HR Summit Cluj-Napoca

Transilvania Business

De 13 ani Vinvest in Timisoara – Capitala Vinului

Transilvania Business

Join the largest Event Dedicated to the Romanian Business Services Sector, November 18th

Ionut Oprea

Aeroportul Internațional "Avram Iancu", zboruri către 10 destinații de vacanță din Turcia, Grecia și Egipt

Stefana Muresan

Dați 1 ban pentru pian!

Turkish Airlines European Golf Tour sau Race to Dubai, final stop

Raluca Ursu

CT | SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

BRINEL şi Cisco trasează tendinţele tehnologice la Cluj Connecting Day 2019

Ionel Albu

Industria MarCom-ului își dă întâlnire la Best Marketing Cluj

Ligia Voro

95 de călăreți din 15 țări participă la Transylvania Horse Show 2017!

Raluca Ursu

VINTEST Bucuresti promoveaza campania “Iubesc Vinul Romanesc”

Transilvania Business

Speakerii L.I.F.T. 2019: Călin Ştefănescu, antreprenor

Ligia Voro

Din iunie, zboruri Cluj-Bucureşti cu Blue Air

Transilvania Business

Angajații români preferă cardurile de masă în locul tichetelor pe hârtie

Ionel Albu

Go StarTech – provocarea lansată start-up-urilor tech de către GoTech World și Telekom Romania

Ligia Voro

Fermierii Români vor fi prezenți la Pria Agriculture&Gala Fermierilor din România

Nicolae Pop

Building Home Bucharest 2019

Stefana Muresan

Bogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței, participă la PRIA Competition Conference, cel mai important eveniment dedicat concurenței, în data de 21 februarie 2019

redactia

Leave a Comment