Real Estate Ultimele stiri

Coldwell Banker Romania o numeste pe Georgia Cailean in pozitia de CEO

• Georgia Cailean este un manager cu o experienta de peste 14 ani pe piata imobiliara din Romania si din regiune

• Membra a RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), cu specializari in Corporate Real Estate, Property & Facility Management, Evaluari si Analiza Financiara, Georgia Cailean si-a inceput activitatea pe piata imobiliara in 2004. De a lungul carierei sale a activat in cadrul Adama si a fost CEO al Piraeus Real Estate, ARC Management – compania de real estate a National Bank of Greece – si Fortis Global Management

• Coldwell Banker Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active in Romania si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential

Coldwell Banker Romania, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active in Romania, a numit-o in pozitia de CEO pe Georgia Cailean, manager cu o experienta de peste 14 ani pe piata locala si in regiune.

Georgia Cailean, 37 de ani, a absolvit Facultatea de Inginerie Civila in limba engleza, fiind membra a Royal Institution of Chartered Surveyors, cu specializari in Corporate Real Estate, Property & Facility Management, Evaluari si Analiza Financiara.

Managerul a fost de-a lungul carierei sale CEO al Piraeus Real Estate, ARC Management – compania de real estate a National Bank of Greece si al Fortis Global Management, o companie specializata in evaluari, management de proiect si consultanta pentru proiecte si investitii imobiliare.

”Alaturarea echipei Coldwell Banker reprezinta o onoare si o provocare, chiar daca piata imobiliara traverseaza cel mai bun moment al sau. Am doua obiective foarte clare: consolidarea pozitiei de lider pe segmentul rezidential si comercial si deschiderea de noi birouri, atat in Bucuresti cat si in cele mai mari orase din Romania, precum si extinderea pe segmentele de servicii corporate, in special cele de asset management, unde avem o experienta solida”, a declarat Georgia Cailean, CEO Coldwell Banker Romania.

Coldwell Banker Romania a inregistrat in 2017, ultimul an cu rezultate oficiale publice, o cifra de afaceri cumulata de 5,3 milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active pe piata locala. Coldwell Banker Romania este activa pe piata locala de 12 ani si este compania de consultanta imobiliara cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, avand birouri si in Brasov, Cluj – Napoca si Constanta.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 47 de state si de teritorii de pe Glob cu peste 3.000 de birouri si are peste 90.000 de consultanti si brokeri.

Coldwell Banker Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania dupa ultimele rezultate financiare oficiale si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.

Coldwell Banker Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, terenuri si investitii.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 50 de tari cu peste 3.000 de birouri si are peste 86.000 de consultanti si brokeri.

Related posts

Horváth & Partners a lansat în România Steering Lab

Ligia Voro

POZITIV TB: Elena Birtoc, CEO Carel Woodworks – „Virusul va fi și el, până la urmă, un profesor bun. Dacă nu vom reuși să învățam nimic de la el, ne-am oprit degeaba!”

Transilvania Business

Synevo România deschide primul său centru de recoltare din Mureș 

Ligia Voro

Leroy Merlin și Auchan amenajează o unitate pre-spitalicească lângă București

Traian Dan

Femeile din Ardeal își găsesc mai ușor loc de muncă

Nora Dumitrescu

Ionuț Țața, o viziune cu aparență futuristă despre smart city

Ligia Voro

Steve Wozniak to give keynote speech at MIPIM 2020

Ionut Oprea

Topul ”orașelor inteligente”: Alba Iulia conduce cu 59 de proiecte, urmat de Sibiu cu 8, Cluj Napoca cu 7 și București cu 6 proiecte

Stefana Muresan

RALF 2016, forumul marilor fermieri

Ionut Oprea

Enel România a primit certificarea pe standardul care recunoaşte sistemul de management în combaterea mitei

Papuc Irina

Autostrada Sibiu – Pitești, investiție de 3,34 miliarde de euro : A fost emis acordul de mediu, documentul care deblochează cel mai important proiect rutier al României

redactia

Ștefan Deaconu, reconfirmat la conducerea Curții de Arbitraj Comercial Internațional

redactia

Companii din Belgia, în căutare de parteneri de afaceri în România

Ligia Voro

Exemplu de mobilizare: Cum s-au reinventat restaurantele în plină criză, cu ajutorul producătorilor locali

Ion Surdu

VCST Alba – spirit de echipă, motivație și competitivitate

Ligia Voro

Două străzi din Cluj-Napoca, transformate cu 10 mil. euro, bani europeni

Stefana Muresan

Colliers lanseaza Retail Services

Ionut Oprea

Strabag va lărgi drumul de ieșire din Sibiu către Cisnădie: investiție de 15 milioane de lei din fonduri județe

Papuc Irina

Transgaz: Vom acţiona astfel încât să nu fie afectat în niciun fel termenul de începere a operării comerciale a BRUA

Stefana Muresan

A fost lansat site-ul oficial al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Pagina este disponibilă în limbile română, engleză și franceză

redactia

Arad: 15 hale industriale de peste 100.000 mp. vor fi contruite în județ

redactia

Oxygen clădește relații de încredere

Transilvania Business

31 de proiecte europene trimise spre finanțare din “capitala” Sălajului

Nora Dumitrescu

Evoluția kilometrilor de autostradă deschiși circulației în ultimii zece ani. Creștere cu peste 200%

redactia

Leave a Comment