Real Estate Ultimele stiri

Coldwell Banker Romania o numeste pe Georgia Cailean in pozitia de CEO

• Georgia Cailean este un manager cu o experienta de peste 14 ani pe piata imobiliara din Romania si din regiune

• Membra a RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), cu specializari in Corporate Real Estate, Property & Facility Management, Evaluari si Analiza Financiara, Georgia Cailean si-a inceput activitatea pe piata imobiliara in 2004. De a lungul carierei sale a activat in cadrul Adama si a fost CEO al Piraeus Real Estate, ARC Management – compania de real estate a National Bank of Greece – si Fortis Global Management

• Coldwell Banker Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active in Romania si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential

Coldwell Banker Romania, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active in Romania, a numit-o in pozitia de CEO pe Georgia Cailean, manager cu o experienta de peste 14 ani pe piata locala si in regiune.

Georgia Cailean, 37 de ani, a absolvit Facultatea de Inginerie Civila in limba engleza, fiind membra a Royal Institution of Chartered Surveyors, cu specializari in Corporate Real Estate, Property & Facility Management, Evaluari si Analiza Financiara.

Managerul a fost de-a lungul carierei sale CEO al Piraeus Real Estate, ARC Management – compania de real estate a National Bank of Greece si al Fortis Global Management, o companie specializata in evaluari, management de proiect si consultanta pentru proiecte si investitii imobiliare.

”Alaturarea echipei Coldwell Banker reprezinta o onoare si o provocare, chiar daca piata imobiliara traverseaza cel mai bun moment al sau. Am doua obiective foarte clare: consolidarea pozitiei de lider pe segmentul rezidential si comercial si deschiderea de noi birouri, atat in Bucuresti cat si in cele mai mari orase din Romania, precum si extinderea pe segmentele de servicii corporate, in special cele de asset management, unde avem o experienta solida”, a declarat Georgia Cailean, CEO Coldwell Banker Romania.

Coldwell Banker Romania a inregistrat in 2017, ultimul an cu rezultate oficiale publice, o cifra de afaceri cumulata de 5,3 milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active pe piata locala. Coldwell Banker Romania este activa pe piata locala de 12 ani si este compania de consultanta imobiliara cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, avand birouri si in Brasov, Cluj – Napoca si Constanta.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 47 de state si de teritorii de pe Glob cu peste 3.000 de birouri si are peste 90.000 de consultanti si brokeri.

Coldwell Banker Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania dupa ultimele rezultate financiare oficiale si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.

Coldwell Banker Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, terenuri si investitii.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 50 de tari cu peste 3.000 de birouri si are peste 86.000 de consultanti si brokeri.

Related posts

Via Transilvanica a inaugurat 124 de kilometri în județul Harghita, între Praid și Dârjiu

Ion Surdu

Bugetul județului Alba pentru 2021, mai mare cu 20% decât cel de anul trecut. Transilvania de Apuseni, cel mai important proiect de infrastructură rutieră

Ion Surdu

Canadienii de la Litens Automotive, nouă unitate de producție lângă Timișoara

Stefana Muresan

WDP: Investiții suplimentare de 75 de milioane de euro în România

redactia

La Oradea și Marghita se pot face teste COVID – 19

Traian Dan

Yango, aplicație de ridesharing deținută de rușii de la Yandex, a primit aviz tehnic pentru a funcționa timp de 2 ani

Papuc Irina

Ion Sterian, numit director general al Transgaz; Marius Vasile Lupean, director economic

Stefana Muresan

E.ON prezintă în premieră un produs pentru controlul inteligent al energiei la domiciliu

redactia

Doi tineri din Sibiu vor să fie pionieri în francizarea studiourilor de fitness din România. Vând rețeta succesului celor care își doresc să facă afaceri din sălile de sport

Nicolae Pop

Încep lucrările pe “Drumul Bistriţei”, investiţie de 9,4 milioane euro

Stefana Muresan

Deputații ardeleni din Parlamentul European, despre viitorul buget al UE: „Este ultimul tren al României spre dezvoltare”

Ion Surdu

Businessmenii Maramureșului vor să facă afaceri cu chinezii

Nora Dumitrescu

Strabag a facturat 32,6 mil lei pentru Lot 2, Ugheni-Ogra, din autostrada Braşov-Târgu Mureş

redactia

Green Residence. O nouă ofertă imobiliară în Tîrgu-Mureș, de la un nou jucător

Ligia Voro

Claudia Griech, noul director general al E.ON Energie România

redactia

Clujenii de la Punctual Comimpex au vândut ţigări de peste 121 milioane de euro

Stefana Muresan

Ambasadorul Italiei în România, la Cluj: Românii, cea mai numeroasă comunitate de imigranți din Italia

Stefana Muresan

Lagardère Travel Retail deschide cea mai mare cafenea sub brandul So!Coffee în Aeroportul Internațional Avram Iancu – Cluj

Nicolae Pop

38 de drumuri judetene vor beneficia in 2018 de lucrari de intretinere, investiție de peste 70 mil. lei in Cluj

Stefana Muresan

NIS Petrol, companie deținută de Gazprom, a găsit acumulări de hidrocarburi in Timiș

Stefana Muresan

Academie în domeniul automobilismului, la Timișoara

Stefana Muresan

Trei ofertanți pentru Autostrada Transilvania – Sălaj

Nora Dumitrescu

Viitorul digitalizării din România dezbătut la Cluj-Napoca

Nicolae Pop

Noul plan de amenajare a Clujului, realizat cu Banca Mondială

Nora Dumitrescu

Leave a Comment