Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Coldwell Banker Romania o numeste pe Georgia Cailean in pozitia de CEO

• Georgia Cailean este un manager cu o experienta de peste 14 ani pe piata imobiliara din Romania si din regiune

• Membra a RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), cu specializari in Corporate Real Estate, Property & Facility Management, Evaluari si Analiza Financiara, Georgia Cailean si-a inceput activitatea pe piata imobiliara in 2004. De a lungul carierei sale a activat in cadrul Adama si a fost CEO al Piraeus Real Estate, ARC Management – compania de real estate a National Bank of Greece – si Fortis Global Management

• Coldwell Banker Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active in Romania si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential

Coldwell Banker Romania, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active in Romania, a numit-o in pozitia de CEO pe Georgia Cailean, manager cu o experienta de peste 14 ani pe piata locala si in regiune.

Georgia Cailean, 37 de ani, a absolvit Facultatea de Inginerie Civila in limba engleza, fiind membra a Royal Institution of Chartered Surveyors, cu specializari in Corporate Real Estate, Property & Facility Management, Evaluari si Analiza Financiara.

Managerul a fost de-a lungul carierei sale CEO al Piraeus Real Estate, ARC Management – compania de real estate a National Bank of Greece si al Fortis Global Management, o companie specializata in evaluari, management de proiect si consultanta pentru proiecte si investitii imobiliare.

”Alaturarea echipei Coldwell Banker reprezinta o onoare si o provocare, chiar daca piata imobiliara traverseaza cel mai bun moment al sau. Am doua obiective foarte clare: consolidarea pozitiei de lider pe segmentul rezidential si comercial si deschiderea de noi birouri, atat in Bucuresti cat si in cele mai mari orase din Romania, precum si extinderea pe segmentele de servicii corporate, in special cele de asset management, unde avem o experienta solida”, a declarat Georgia Cailean, CEO Coldwell Banker Romania.

Coldwell Banker Romania a inregistrat in 2017, ultimul an cu rezultate oficiale publice, o cifra de afaceri cumulata de 5,3 milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active pe piata locala. Coldwell Banker Romania este activa pe piata locala de 12 ani si este compania de consultanta imobiliara cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, avand birouri si in Brasov, Cluj – Napoca si Constanta.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 47 de state si de teritorii de pe Glob cu peste 3.000 de birouri si are peste 90.000 de consultanti si brokeri.

Coldwell Banker Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania dupa ultimele rezultate financiare oficiale si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.

Coldwell Banker Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, terenuri si investitii.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 50 de tari cu peste 3.000 de birouri si are peste 86.000 de consultanti si brokeri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ABSL Romania announces the 6th edition of the Annual Conference: Romania at the Forefront of Innovation. Entering the Gates of Tomorrow

Articolul următor

Târgul de Cariere Cluj revine cu o ediție specială

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share