Real Estate Ultimele stiri

Coldwell Banker Romania o numeste pe Georgia Cailean in pozitia de CEO

• Georgia Cailean este un manager cu o experienta de peste 14 ani pe piata imobiliara din Romania si din regiune

• Membra a RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), cu specializari in Corporate Real Estate, Property & Facility Management, Evaluari si Analiza Financiara, Georgia Cailean si-a inceput activitatea pe piata imobiliara in 2004. De a lungul carierei sale a activat in cadrul Adama si a fost CEO al Piraeus Real Estate, ARC Management – compania de real estate a National Bank of Greece – si Fortis Global Management

• Coldwell Banker Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active in Romania si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential

Coldwell Banker Romania, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active in Romania, a numit-o in pozitia de CEO pe Georgia Cailean, manager cu o experienta de peste 14 ani pe piata locala si in regiune.

Georgia Cailean, 37 de ani, a absolvit Facultatea de Inginerie Civila in limba engleza, fiind membra a Royal Institution of Chartered Surveyors, cu specializari in Corporate Real Estate, Property & Facility Management, Evaluari si Analiza Financiara.

Managerul a fost de-a lungul carierei sale CEO al Piraeus Real Estate, ARC Management – compania de real estate a National Bank of Greece si al Fortis Global Management, o companie specializata in evaluari, management de proiect si consultanta pentru proiecte si investitii imobiliare.

”Alaturarea echipei Coldwell Banker reprezinta o onoare si o provocare, chiar daca piata imobiliara traverseaza cel mai bun moment al sau. Am doua obiective foarte clare: consolidarea pozitiei de lider pe segmentul rezidential si comercial si deschiderea de noi birouri, atat in Bucuresti cat si in cele mai mari orase din Romania, precum si extinderea pe segmentele de servicii corporate, in special cele de asset management, unde avem o experienta solida”, a declarat Georgia Cailean, CEO Coldwell Banker Romania.

Coldwell Banker Romania a inregistrat in 2017, ultimul an cu rezultate oficiale publice, o cifra de afaceri cumulata de 5,3 milioane de euro, fiind una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara active pe piata locala. Coldwell Banker Romania este activa pe piata locala de 12 ani si este compania de consultanta imobiliara cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, avand birouri si in Brasov, Cluj – Napoca si Constanta.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 47 de state si de teritorii de pe Glob cu peste 3.000 de birouri si are peste 90.000 de consultanti si brokeri.

Coldwell Banker Romania este una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania dupa ultimele rezultate financiare oficiale si compania cu cea mai extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.

Coldwell Banker Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, terenuri si investitii.

Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 50 de tari cu peste 3.000 de birouri si are peste 86.000 de consultanti si brokeri.

Related posts

Storia.ro: Brașov, Oradea și Sfântul Gheorghe, considerate cele mai curate orașe din România

Stefana Muresan

Dacian Badea: “Mâncarea ecologică este una fără medicamente”

Nora Dumitrescu

Lărgirea drumului Timișoara – Moșnița Nouă a depășit o barieră birocratică majoră. Urmează licitația pentru execuție

redactia

Industria mobilei din România caută noi oportunități de export la Milano

Stefana Muresan

Manufacturing and industrial excellence celebrated in Warsaw

Ionut Oprea

În ritmul schimbării… Interviu cu Michael Schmidt, președintele Automobile Bavaria Group

Ionut Oprea

Juncker propune un summit al UE la Sibiu

Stefana Muresan

Termoizolarea, element fundamental în alegerea locuinței

CJ Cluj a atras, în ultimii doi ani, 250 de milioane de euro, fonduri europene

redactia

OMV Petrom își extinde prezența Upstream în regiunea Mării Negre

Papuc Irina

Turcii de la Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS, câștigătorii lotului 1, construiesc și lotul 2 al centurii Capitalei

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Borgo Pass. The place where Stoker placed Dracula

Transilvania Business

[Enjoy Transylvania!] „Our Via Transilvanica, as an Open Lesson”

Transilvania Business

Producătorul de prefabricate ASA Cons din Turda, afaceri de 25 mil. euro în 2018, plus 28%

Stefana Muresan

Hotelul de cinci stele Platinia, inaugurat oficial in urma unei investitii de peste 19 mil. euro

Stefana Muresan

Perspective de CEO pentru 2017

Ionut Oprea

Cele mai performante companii din Bistrița-Năsăud, recompensate în cadrul Galei festive Topul Firmelor 2017

Stefana Muresan

Bosch a investit 7 milioane de euro într-o şcoală duală în Cluj

Stefana Muresan

Top 10 cele mai scumpe terenuri de vânzare din Cluj. 7 milioane de euro pentru 2 hectare de pământ în Mărăşti

redactia

TRAMECO, Drum Asfalt și LEMACONS, reabilitează Şcoala nr. 11 din Oradea

Traian Dan

Air Bucharest reia zborurile charter spre Turcia și Egipt de pe Aeroportul din Sibiu

Ion Surdu

Oradea pregătește un proiect pentru 25 de autobuze electrice

redactia

Pepiniera ROZA MUR, un furnizor serios de pomi fructiferi de calitate!

Ligia Voro

Mugur Isărescu: Sistemul bancar românesc este solid și funcționează peste mediile europene

Traian Dan

Leave a Comment