Eveniment

Târgul de Cariere Cluj revine cu o ediție specială

Sezonul de toamnă al Târgului de Cariere Cluj aduce schimbări în rândul evenimentului. Digitalizarea CV-ului, o conferință amplă și concursuri sunt noutățile acestei ediții. Pe 3 și 4 octombrie, cei mai activi angajatori din România se vor întâlni cu mii de candidați din Cluj interesați de o schimbare în carieră și de dezvoltare profesională, într-o nouă amenajare a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, pe terenul de joc al sălii, într-un spațiu amenajat într-un mod diferit, pentru o mai bună interacțiune între angajator și candidat.

Peste 60 de companii participă la eveniment, companii în căutare de resurse umane din cele mai diverse domenii: Emerson, Lidl, Bombardier, Genpact, Vertiv, Steelcase, STC, Kaufland, PBF Power, Blue Projects, Thomsons, E.ON, Mc Donald’s, Bosch, Rigips Saint Gobain, CSI, Terapia, Leroy Merlin, Bosch Rexroth, Jac Travel, Banca Transilvania, DB Schenker, Arrk Research, Cora, Electrolux, Danieli Engineering, Energobit, Premier Pro Management, Endava, De Longhi, Sam Mills, Tenaris, Office Depot și Vodafone vor fi prezente la Târgul de Cariere.

Noutatea acestei ediții a Târgului de Cariere o reprezintă I love my job Academy, o platformă pentru dezvoltarea profesională și personală a candidaților. Pe 3 și 4 octombrie se vor desfășura activități speciale: conferința I love my job, concursul de public speaking Job Heroes in action și concursul de dezbateri pe echipe Always Right.
“Ne bucurăm să revenim la Cluj cu o ediție specială a Târgului de Cariere. Concepte noi, idei mai multe și interacțiuni sporite între angajatori și candidați. Dorim să le oferim participanților șansa de a-și schimba locul de muncă sau de a începe parcursul lor profesional cu un job potrivit. Sperăm ca în cele două zile de eveniment să reușim să vedem cât mai mulți tineri angajați.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere
Altă noutate a acestei ediții este faptul că se va implementa o modalitate nouă de analizare a CV-ului, prezentat de eJobs.
Candidații vor avea posibilitatea de a-și depune CV-urile integral în variantă digitală. ”Toți angajatorii sunt acum în mediul online. La fel și o parte tot mai mare dintre candidați, pentru că, atât unii, cât și ceilalți, caută o fluidizare a procesului de recrutare. Vor ca lucrurile să se întâmple mai simplu, mai rapid și mai comod, iar varianta aplicării online, cu CV digital le permite să jongleze mai ușor cu numărul crescut de oportunități, fie că vorbim despre selectarea unor candidați sau despre alegerea unei oferte de muncă. Tendința este confirmată și de cifre – în acest moment, eJobs are o bază de 3,9 milioane de CV-uri digitale, iar numărul crește de la lună la lună”, a declarat Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Această ediție a Târgului de Cariere pune accent pe o mai bună interacțiune între angajator și angajat. „Târgul de Cariere însumează sinergia între oportunități și experiențe de carieră. Pentru noi este important să nu ne limităm doar la conceptul de loc de muncă sau job. Târgul de Cariere este o oportunitate unică, una diferită, pentru că îi oferă candidatului șansa de a face carieră atât într-o corporație, cât și într-un start-up. Mai mult decât atât, o carieră poate începe și cu un internship sau o oportunitate de voluntariat, iar toate acestea se regăsesc în platforma Târgul de Cariere.”, a declarat Mihai Cotos, fondator Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe www.targuldecariere.ro/cluj-global și www.targuldecariere.ro/academia.

Related posts

La Sibiu ne exprimăm plastic de Ziua Mediului: pa-pa plastic!

Stefana Muresan

Mobilitatea viitorului o abordare integrată cu soluţii durabile

A. I.

Startarium dă startul PitchDay 2017: începe cursa de 100.000 de euro, proba pe startup-uri

Stefana Muresan

Prima ediție a ‘HOTSPOT SIBIU 2017’, în 27 iunie

Stefana Muresan

Antreprenorii din Prahova sunt puși față în față cu revoluția digitală

Ionut Oprea

The 6th MYS Superyacht Awards Ceremony

Ionut Oprea

HR Steps Timișoara: Parcursul departamentului de HR în dezvoltarea regională, între provocări și oportunități

Stefana Muresan

AFROJACK SI HARDWELL – headlineri la UNTOLD

Transilvania Business

Leader-Shift Conference – Empowering individuals, teams and organizations

Ionut Oprea

Prague Property Summit 2017

Ionut Oprea

Shared experience for better business  @ HR Uncovered, București

Ligia Voro

Quality Academy – Beneficii si Repere

Cluj IT Cluster organizează cea de-a 5-a ediţie a evenimentului Cluj Innovation Days – “Breaking New Digital Ground!”, în parteneriat cu Urbanize Hub, APM Cluj şi Agenţia de Marketing Loopaa

Stefana Muresan

PRIA Aviation Conference

Ionut Oprea

Agroturism și gastronomia românească – prima conferință dedicată IMM-urilor și antreprenorilor din mediul rural

redactia

Start pentru desemnarea celor mai importante proiecte ale industriei IT din acest an

Ligia Voro

Tax & Finance Forum, în premieră la Sibiu

Papuc Irina

Intalniri bilaterale internaționale la Agroalim – 8 septembrie 2017 – Expo Arad

Stefana Muresan

Interioare Inteligente la Expo Arad, în cadrul Expo Design Vest

Stefana Muresan

Ultima zi de targ AGRARIA 2016

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, participă la conferința PRIA Agriculture

Transilvania Business

Hardwork sau Network? Învață  la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata 

Ionut Oprea

SOLD OUT – DHL Carpathian Marathon powered by MPG

Ligia Voro

Cum ne adaptam afacerea la un viitor incert? Un nou webinar din seria RETHINK STRATEGY: 10 iunie, ora 14:00

Papuc Irina

Leave a Comment