Transilvania Business
Sanatate Ultimele stiri

Unifarm își eficientizează comunicarea cu asociațiile de pacienți

Din dorința de a îmbunătăți comunicarea pe care o are cu asociațiile de pacienți, Compania Națională Unifarm a luat decizia de a înființa o adresă exclusivă de email unde va primi toate sesizările și sugestiile venite din partea acestor asociații: asociatiipacienti@unifarm.ro.

Potrivit medicalmanager.ro, inițiativa a fost anunțată de Directorul General al companiei Uniofarm, Adrian Ionel, în cadrul celei de-a șasea întâlniri a Comunității Asociațiilor de Pacienți, organizată pe 19 septembrie, la Hotel Pullman, din Capitală, de Oameni și Companii. În cadrul evenimentului, Adrian Ionel a susținut o prezentare cu tema “Funcționalități și Disfuncționalități în relația dintre asociațiile de pacienți și CN Unifarm”, aducând clarificări cu privire la activitatea Companiei Naționale Unifarm și a modului în care aceasta poate sprijini activitatea asociațiilor de pacienți.

De altfel, Unifarm este un important partener al programului de Management Modern dedicat asociațiilor de pacienți din întreaga țară, program dezvoltat de Oameni si Companii, cu sprijinul Farmexpert, începând din anul 2015.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Autobuze electrice și hibrid, bike-sharing și modernizarea infrastructurii în Hunedoara

Ligia Voro

CJ Cluj a semnat, anul trecut, contracte de 500 milioane lei, fonduri europene

Stefana Muresan

Fibră optică pe tronsonul CFR Deda – Reghin – Târgu-Mureş

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More