București Real Estate Ultimele stiri

Mari proiecte de dezvoltare prezentate la București pe 5 octombrie

Mari proiecte de dezvoltare din Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Rusia, Estonia, România, Polonia, Ucraina și Suedia vor fi prezentate pe 5 octombrie la Athénée Palace Hilton din București, în cadrul Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO 2018.

Printre proiectele prezentate pe 5 octombrie se numără și Campusul Apple Park din Cupertino, California, dezvoltat de Apple și proiectat de cunoscutul birou de arhitectură Foster + Partners, cu implicarea directă și contribuția a doi tineri arhitecți români: Maximilian și Daniel Zielinski, speakeri DEVO 2018.

Din România, proiectul selectat pentru a fi prezentat la prima ediție DEVO este Openville, aflat în plină dezvoltare în centrul Timişoarei și cel mai mare proiect de tip mixt din vestul României, dezvoltat de Iulius și Atterbury Europe.

Axa tematică DEVO urmărește evoluția marilor proiecte, selectate pentru a fi prezentate în cadrul evenimentului, în trei etape semnificative: viziune, investiție, dezvoltare.

Forumul îi reunește pentru prima oară, într-un concept inedit, pe toți care contribuie la realizarea marilor proiecte: investitori, dezvoltatori, constructori, manageri de proiecte, arhitecți, consultanți, companii cu soluții.

“Dezvoltarea imobiliară este o componentă foarte importantă a dezvoltării generale, considerate holistic. A discuta marile proiecte înseamnă a discuta rolul acestora dincolo de ele însele, în context, cu ceea ce generează, cu impactul pozitiv sau negativ pentru diferite componente și în ansamblu, sub aspectul sustenabilității, care înseamnă economicul, socialul, culturalul și mediul, nu neapărat în această ordine. Orice dezvoltare printr-un mare proiect este de fapt, chiar dacă nu e definită ca atare, un parteneriat public – privat implicit. Un forum al dezvoltatorilor este o deschidere necesară pentru a învăța unii de la alții și a păși către ceea ce ar putea fi o cultură avansată a dezvoltării imobiliare”, spune Chairman-ul evenimentului, Dr. Arh. Șerban Țigănaș, Președinte, Dico și Țigănaș; Secretar General, Uniunea Internațională a Arhitecților.

Forumul își propune să devină, pe de o parte, întâlnirea anuală a marilor dezvoltatori din România și, pe de altă parte, o platformă de comunicare a proiectelor reprezentative din întreaga lume, proiecte care construiesc comunități, orașe și regiuni.

Compania Arabesque s-a alăturat Forumului Marilor Dezvoltatori în calitate de Master Partner: “Din poziția celui mai mare furnizor de soluții integrate pentru piața construcțiilor din România ne arătăm susținerea față de organizarea evenimentului. Cu această ocazie venim în întâmpinarea marilor dezvoltatori din țară prin expertiza și serviciile noastre. Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje din România, inovează în permanentă și dezvoltă activ serviciile oferite clienților săi din sfera construcțiilor. Companie românească fondată în 1994 care activează în zona de industrie, Arabesque are o prezență regională în Moldova, Ucraina, Bulgaria. Arabesque deține 37 de centre comerciale, dintre care 22 în România. Echipa din România numără peste 3200 de oameni, iar forța logistică este asigurată de cele peste 1000 de camioane specializate”, spune George Stamate, Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, Arabesque, Speaker DEVO 2018.

Agenda evenimentului, lista proiectelor prezentate și a speakerilor pot fi vizualizate pe www.devo.com.ro

Master Partner: Arabesque
Parteneri: CTP și Knauf Insulation
Susținători: Sixense, Menatwork și Chairry
Parteneri Instituționali: Patronatul Societăților din Construcții și Ordinul Arhitecților din România
Partener Media Principal: Agerpres

Forumul face parte din seria proiectelor internaționale de comunicare și a evenimentelor create de BORO PR & COMMUNICATION, agenție de comunicare cu proiecte pentru educație, sănătate, agricultură, ospitalitate și development. Proiectul SCHOOL + HOSPITAL, din portofoliul agenției, a fost selectat în acest an de către Administrația Prezidențială în programul oficial “România la Centenar”. Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.com/borocommunication

Related posts

SONDAJ: 86% dintre români nu s-ar putea susține dacă și-ar pierde job-ul

Ligia Voro

Rohde&Schwarz Topex închiriază 8.000 mp în myhive IRIDE |nineteen, tranzacție Crosspoint

Ligia Voro

CNIPMMR propune debirocratizarea și digitalizarea Legii societăţilor nr.31/1990

Traian Dan

Buget de 100 mln. de euro pentru Programul „Casa Eficientă Energetic”, lansat în dezbateri publice. Prima va acoperi 60% din investiție, dar nu mai mult de 15.000 de euro

Ion Surdu

Clubul Fermierilor Români, o asociație nouă în agricultură

redactia

Asociația Jidvei – Viitor prin Educație a devenit partener al COSR

Ligia Voro

Au început înscrierile la concursul NTT DATA Open Innovation. Temele principale: orașe inteligente, asistență medicală digitală & tehnologie exponențială

Papuc Irina

Inaugurări de pandemie. Profi a avut cele mai multe în Ardeal

Nora Dumitrescu

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne aproape de agricultorii din România și nu numai!

redactia

Freedom House România dedică un nou proiect jurnaliștilor

Ligia Voro

Tehnicile gastronomice ale Ardealului, promovate în Europa

Nora Dumitrescu

Tehnologia informaţiei, proiecte de tip smart-city şi magistrala M6, de interes pentru investitori japonezi

Stefana Muresan

Aeroportul clujean își trimite angajații în șomaj tehnic

Nora Dumitrescu

Autoliv vrea să atragă zeci de ingineri de dezvoltare și testare software pentru noua divizie de electronice de la Brașov

redactia

Bazin didactic de înot în Ioşia şi bază sportivă pe Calea Clujului din Oradea

Traian Dan

Olandezii de la Dietsmann vor opera pe câmpurile petrolifere din Crișana

Nora Dumitrescu

Premiul de Excelenta in Digitalizare, castigat de Primaria Cluj-Napoca

Stefana Muresan

CJ Braşov şi ROMATSA – protocol de colaborare pentru Aeroportul Braşov-Ghimbav

Stefana Muresan

FOTO: Cetățenii germani au aflat care sunt oportunitățile din Regiunea Centru

Ligia Voro

WDP eyes the next level opportunities

Ionut Oprea

POZITIV TB: Raluca Voivozeanu – CEO Priaevents: “Comunicarea trebuie să continue”

Ligia Voro

Sovata, punct de oprire a traseului „Via Transilvanica – Drumul care unește”

Stefana Muresan

Au fost reluate înscrierile în programul Casa Verde: noi reguli pentru instalarea panourilor fotovoltaice cu bani de la stat

Papuc Irina

Un milion de euro pentru Aeroportul din Timișoara: ajutor de stat aprobat de Comisia Europeană

Papuc Irina

Leave a Comment