Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Medicul Ionuț Leahu, investiție într-un hub de medicină dentară la Cluj-Napoca

Un medic stomatolog din București deține o rețea de clinici dentare pe care vrea să o dezvolte printr-o nouă unitate la Cluj-Napoca.

În urmă cu șapte ani, fondatorul rețelei de clinici dentare Dr. Leahu, medicul Ionuț Leahu și echipa lui au deschis primul centru în București și de atunci rețeaua a crescut organic.

Potrivit transilvaniareporter.ro, clinica de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca ar urma să fie funcțională la începutul anului viitor.

„În cazul Clujului a fost mai greu pentru că nu am găsit locația potrivită. Într-un final, am mărit bugetul și am făcut o investiție de un milion de euro pentru un spațiu care va avea 1000 de metri pătrați și 30 de locuri de parcare. Va fi mai apropiat de un spital de stomatologie, decât de o clinică și va fi amplasat pe Calea Turzii nr.173. În acel loc există acum o clădire de birouri și un service auto care vor fi transformate în cea mai mare clinică cu servicii stomatologice din regiune. Pentru amenajări și dotări avem un buget de până la un milion de euro și va fi cea mai mare investiție din România pentru noi”, a precizat Ionuț Leahu pentru sursa citată.

La Cluj-Napoca va fi creată o echipă care va putea trata inclusiv pacienți care au nevoie de anestezie generală și recuperare post-anestezie generală. Astfel, clinica va veni în completarea serviciilor pe care doar spitalul de stomatologie le acoperă, pornind de la tratamente pentru copii, până la tratamente pentru adulți în funcție de complexitate. Clinica nu va deservi doar oamenii din Cluj-Napoca, ci din toată regiunea.

Noile clinici pe care medicul Ionuț Leah își propune să le deschidă în țară sunt finanțate din veniturile proprii ale rețelei și din credite. Rețeaua a încheiat anul trecut cu a doua cea mai mare cifră de afaceri din industrie și are cea mai mare rată de creștere.

Sursa foto: cliniciledrleahu.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Poți testa peste 2700 de soluții digitale la Internet & Mobile World 2018

Articolul următor

Mari proiecte de dezvoltare prezentate la București pe 5 octombrie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share