Transilvania Business
Antreprenori Ultimele stiri

Start-up Nation 2018: S-au publicat în consultare condițiile pentru acordarea finanțării

În vederea pregătirii deschiderii apelului de proiecte pentru programul Strat-up Nation 2018, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a publicat astăzi proiectul ordonanței de urgență pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă nr. 10/2017 pentru stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, cu modificările și completările ulterioare.

Conform proiectului, industriile creative vor fi punctate doar cu 20 de puncte din 30 posibile, maximul putând fi obținut în continuare de producție și IT. O schimbare majoră față de programul de anul trecut este reprezentată de introducerea criteriului „densitatea IMM”: Pentru localitățile (rural sau urban) din județele în care număr de IMM la nivel județean/ 100 locuitori < 4 se acordă 20 de puncte, pe când pentru celelalte localități doar 5 puncte. Un alt element nou introdus este acela conform căruia apelul de proiecte se va închide automat la momentul la care valoarea totală a cheltuielilor eligibile solicitate prin proiectele înregistrate va atinge pragul de 150% din bugetul alocat apelului. Cei interesați pot transmite completări sau propuneri de modificare, timp de 30 de zile, conform legislașiei, la adresele office@imm.gov.ro și directia.imm@imm.gov.ro.

Comentarii

Comentarii

Related posts

AutostradaTransilvania. S-a stabilit poziţia pasajului peste autostradă și calea ferată în nodul rutier Iernut

Stefana Muresan

Proiectarea și execuția secțiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Pitești, în linie dreaptă

redactia

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, proiect european de peste 2 milioane euro

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More