Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tarom, transportator oficial pentru Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021

Luni, 1 octombrie, a avut loc semnarea Acordului de parteneriat între Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 și Compania Tarom. Parteneriatul a fost semnat, din partea Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, de către Simona Neumann, iar din partea Companiei Tarom, de către directorul Wolff Werner-Wilhelm, scrie banatulazi.ro.

“Pentru Timișoara, de anul viitor, odată cu programul de vară, începând din aprilie, o să conectăm și Constanța de Timișoara, dar de altfel vom merge și la Atena și chiar Veneția”, a spus directorul Tarom, Wolff Werner-Wilhelm.

Prin Tarom, orașul de pe Bega era conectat până acum doar cu București. De aceea se doreşte conectarea companiei şi cu alte destinaţii.

“Sunt niște puncte care sunt importante. Vă spun doar aceste destinații, pentru că fiecare destinație pe care dorim să o conectăm depinde de niște avioane. Suntem în cursul unei schimbări de flotă și dacă totul merge bine, anul acesta vom încheia un proiect foarte mare și vom veni cu o surpriză foarte plăcută pentru toată România și ne vom schimba, de fapt, și modul de operare. Și vom fi prezenți și în Timișoara, dar și în Sibiu, și în Cluj, și în Oradea din mai multe puncte de vedere, chiar și sub o formă organizațională”, a mai spus directorul Tarom, Wolff Werner-Wilhem.

Prin semnarea acestui acord de parteneriat strategic, Tarom va fi transportatorul official pentru Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dorel Goia, ales președinte al Consiliului de Administratie al TeraPlast

Articolul următor

Trameco SA şi Drumuri Bihor SA, printre constructorii celor două tronsoane ale Autostrăzii Borş - Suplacu de Barcău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share