Cluj Eveniment Ultimele stiri

Eveniment Prefbeton: Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”, Cluj-Napoca, 4 octombrie

Prefbeton – Organizația Patronală a Producătorilor de Prefabricate din Beton din România – organizează joi, 4 octombrie 2018 a doua ediție a Conferinței internaționale “Soluții prefabricate din beton” la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Continuăm și în acest an seria discuțiilor pe tema soluțiilor prefabricate din beton. Vorbitori din România și din străinătate vor aborda diverse teme actuale sau proiecții către viitor, menite să inspire participanții: Soluții inovatoare prefabricate din beton pentru infrastructura rutieră, proiecte logistice și comerciale, proiecte socio-culturale, proiecte rezidențiale; O paralelă beton monolit – beton prefabricat, avantaje, provocări – o perspectiva completă proiectant, antreprenor general, beneficiar, architect, producător prefabricate; Soluții prefabricate în zone seismice similare României; Evoluția legislației în domeniu; Perspective economice ale pieței de construcții; Betonul prefabricat este uimitor – de la structuri clasice la betonul-dantelă, de la betonul obișnuit la cel de înaltă performanță.

Printre vorbitorii invitați la această conferință se află nume importante din România, Finlanda, Franta, Ungaria si Spania: Prof. Univ.Dr.Ing. Kiss Zoltan (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca), Prof.Univ.Dr.Ing. Radu Sorin Văcăreanu (Universitatea Tehnică de Construcții București), Edward Petzek (Universitatea Politehnică Timișoara), Philippe HENRI (Bonna Sabla/Consolis), AnnaMaria Schiau (LafargeHolcim România), Andrei Rădulescu (Banca Transilvania), Zsolt Kovacs (ASA ÉPÍTŐIPARI KFT Ungaria), Andreea Cel Mare (Universitatea de Arhitectură și Urbanism « Ion Mincu » din București), Jeni Toma (ASRO), Slavomir Matiasko si Petri Suur-Askola (Peikko), Eduardo Gürtner (Moldtech), Dipl.ing. Szabo Levente (Jordahl & Pfeifer România), dipl. ing. Costel Oprea (SW Umwelttechnik), Cosmin Bunea și Petre Pătruțoiu (Somaco Grup Prefabricate), Cristian Manițiu (Con-A) etc.

“Și anul trecut și în acest an inițiativa organizării acestei conferințe a fost întâmpinată cu mult entuziasm de partenerii din industria construcțiilor. Dorim ca acest eveniment să devină, an de an, unul dintre reperele importante pentru partenerii din domeniu. La prima ediție a conferinței au răspuns prompt atât vorbitorii din România și străinătate, participanțiii din rândul proiectanților de structuri, arhitecților, antreprenorilor generali și dezvoltatorilor imobiliari, dar și furnizorii de echipamente și materiale pentru industria construcțiilor. Am remarcat un interes deosebit pentru prefabricate din beton în rândul tinerilor ingineri, care confirm astfel perspectivele foarte largi pe care noi le anticipam în evoluția prefabricatelor din beton în România” declară domnul Gabriel Colobățiu, președintele Prefbeton.

A doua ediție a Conferinței internaționale “Soluții prefabricate din beton” a fost organizată cu susținerea partenerilor First Technology, Peikko, Jordahl & Pfeifer România, Terwa Construction Systems, MC Bauchemie România, StruSoft, BASF România, Siderom Steel, Sika România, Ideastatica și MaxFrank.
Detalii pe www.prefbeton.ro.

Prefbeton a fost înființată în anul 2016 cu scopul de a promova produsele prefabricate din beton, de a reprezenta, susține și apăra interesele tehnice, economice și juridice referitoare la comerțul și industria produselor din beton prefabricat, de a dezvolta și încuraja cooperarea în domeniul stiinţific, tehnic și de standardizare, de a stimula contactele între specialiștii din țară ți din străinătate. Membrii Organizației Patronale a Producătorilor de Prefabricate din Beton din România – PREFBETON – sunt principalii producători de prefabricate din beton din România, enumerați în ordine alfabetică: ASA Cons, Bauelemente, Con-A, Incontro Prefabbricati, Prefab Calarași, Somaco Grup Prefabricate și SW Umwettechnik. Membrii asociați Prefbeton sunt: MC Bauchemie, Peikko, Jordahl & Pfeifer România și Siderom Steel.

Related posts

Proiectul rezidențial Maurer Panoramic se înalță la Cluj

redactia

Controlat de electronică: Continental a lansat primul vehicul fără șofer cu 50 de ani în urmă

redactia

Join the largest Event Dedicated to the Romanian Business Services Sector, November 18th

Ionut Oprea

Valentin Mărginean sau noua revoluție verde a agriculturii mureșene

Stefana Muresan

Biciclete și trotinete electrice marca Pegas, lansate la Electric Castel

Stefana Muresan

Michelin, la 40 de ani de existenţă a fabricii de la Zalău: investiţii de 33 milioane de euro și 100 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Ford a investit aproximativ 1,3 miliarde de euro în 11 ani la Craiova. Compania va fabrica un nou vehicul

Stefana Muresan

Judetul Sibiu, cooperare cu provincia Jiangsu din China

redactia

Firmele clujene au primit 5 milioane de lei pentru șomajul tehnic

Nora Dumitrescu

IRUM, investiţii de 1,9 milioane de euro în dezvoltarea fabricii de tractoare din Reghin

Stefana Muresan

Producătorul român de salate Eisberg România își continuă producția și livrările

Ion Surdu

Ultimele spații disponibile la Agromalim 2017

Stefana Muresan

AAGES, pregătită de majorarea capitalului social

Ligia Voro

Europarlamentarul Daniel Buda: Consiliul UE are obligația de a-i respecta pe români și pe bulgari. Acesta trebuie să primească România și Bulgaria în Schengen

redactia

Primul autobuz electric la Brașov. În total, au fost procurate 52 de unități cu bani de la Administrația Fondului pentru Mediu

Papuc Irina

Werner Wolff: Trei luni consecutive pe plus la TAROM

redactia

Variante de cazare la Untold

Cities of Tomorrow #6: reconversion & revitalisation

Ionut Oprea

„11even Experiences Oradea” – ediția a VIII-a

Traian Dan

The Woman: O economie care crește durabil se poate face cu creșterea educației copiilor

Stefana Muresan

Werk Property Group investeste 14 mil. euro intr-un proiect rezidential unic in Romania

Ionut Oprea

170.200 de femei din Regiunea Centru beneficiare ale unui proiect privind prevenția cancerului de col uterin

Ligia Voro

Al doilea parc ca mărime din Cluj-Napoca, în proiectare. OAR, concurs de soluții

Stefana Muresan

Antreprenoriatul, tehnologia și inovarea socială, în dezbatere la UVT

redactia

Leave a Comment