Cluj Eveniment Ultimele stiri

Eveniment Prefbeton: Conferința internațională “Soluții prefabricate din beton”, Cluj-Napoca, 4 octombrie

Prefbeton – Organizația Patronală a Producătorilor de Prefabricate din Beton din România – organizează joi, 4 octombrie 2018 a doua ediție a Conferinței internaționale “Soluții prefabricate din beton” la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Continuăm și în acest an seria discuțiilor pe tema soluțiilor prefabricate din beton. Vorbitori din România și din străinătate vor aborda diverse teme actuale sau proiecții către viitor, menite să inspire participanții: Soluții inovatoare prefabricate din beton pentru infrastructura rutieră, proiecte logistice și comerciale, proiecte socio-culturale, proiecte rezidențiale; O paralelă beton monolit – beton prefabricat, avantaje, provocări – o perspectiva completă proiectant, antreprenor general, beneficiar, architect, producător prefabricate; Soluții prefabricate în zone seismice similare României; Evoluția legislației în domeniu; Perspective economice ale pieței de construcții; Betonul prefabricat este uimitor – de la structuri clasice la betonul-dantelă, de la betonul obișnuit la cel de înaltă performanță.

Printre vorbitorii invitați la această conferință se află nume importante din România, Finlanda, Franta, Ungaria si Spania: Prof. Univ.Dr.Ing. Kiss Zoltan (Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca), Prof.Univ.Dr.Ing. Radu Sorin Văcăreanu (Universitatea Tehnică de Construcții București), Edward Petzek (Universitatea Politehnică Timișoara), Philippe HENRI (Bonna Sabla/Consolis), AnnaMaria Schiau (LafargeHolcim România), Andrei Rădulescu (Banca Transilvania), Zsolt Kovacs (ASA ÉPÍTŐIPARI KFT Ungaria), Andreea Cel Mare (Universitatea de Arhitectură și Urbanism « Ion Mincu » din București), Jeni Toma (ASRO), Slavomir Matiasko si Petri Suur-Askola (Peikko), Eduardo Gürtner (Moldtech), Dipl.ing. Szabo Levente (Jordahl & Pfeifer România), dipl. ing. Costel Oprea (SW Umwelttechnik), Cosmin Bunea și Petre Pătruțoiu (Somaco Grup Prefabricate), Cristian Manițiu (Con-A) etc.

“Și anul trecut și în acest an inițiativa organizării acestei conferințe a fost întâmpinată cu mult entuziasm de partenerii din industria construcțiilor. Dorim ca acest eveniment să devină, an de an, unul dintre reperele importante pentru partenerii din domeniu. La prima ediție a conferinței au răspuns prompt atât vorbitorii din România și străinătate, participanțiii din rândul proiectanților de structuri, arhitecților, antreprenorilor generali și dezvoltatorilor imobiliari, dar și furnizorii de echipamente și materiale pentru industria construcțiilor. Am remarcat un interes deosebit pentru prefabricate din beton în rândul tinerilor ingineri, care confirm astfel perspectivele foarte largi pe care noi le anticipam în evoluția prefabricatelor din beton în România” declară domnul Gabriel Colobățiu, președintele Prefbeton.

A doua ediție a Conferinței internaționale “Soluții prefabricate din beton” a fost organizată cu susținerea partenerilor First Technology, Peikko, Jordahl & Pfeifer România, Terwa Construction Systems, MC Bauchemie România, StruSoft, BASF România, Siderom Steel, Sika România, Ideastatica și MaxFrank.
Detalii pe www.prefbeton.ro.

Prefbeton a fost înființată în anul 2016 cu scopul de a promova produsele prefabricate din beton, de a reprezenta, susține și apăra interesele tehnice, economice și juridice referitoare la comerțul și industria produselor din beton prefabricat, de a dezvolta și încuraja cooperarea în domeniul stiinţific, tehnic și de standardizare, de a stimula contactele între specialiștii din țară ți din străinătate. Membrii Organizației Patronale a Producătorilor de Prefabricate din Beton din România – PREFBETON – sunt principalii producători de prefabricate din beton din România, enumerați în ordine alfabetică: ASA Cons, Bauelemente, Con-A, Incontro Prefabbricati, Prefab Calarași, Somaco Grup Prefabricate și SW Umwettechnik. Membrii asociați Prefbeton sunt: MC Bauchemie, Peikko, Jordahl & Pfeifer România și Siderom Steel.

Related posts

Paşi concreţi în direcţia edificării Spitalului Regional de Urgenţă Cluj

Stefana Muresan

Herbstfest la Cluj: România – Germania, o relație comercială anuală de 27 miliarde euro

Stefana Muresan

CJ Cluj a semnat, anul trecut, contracte de 500 milioane lei, fonduri europene

Stefana Muresan

Leave a Comment