Eveniment Slider Turism

Dracula Horse Festival două zile de spectacole ecveste, concerte și activități interesante la Domeniul Dracula Daneș

Spectacolele cu actorul Denis Ștefan și concertul Compact sunt evenimentele principale din cadrul festivalului

 

 

Cei prezenți sunt invitați ca timp de două zile să se reconecteze cu natura și să se bucure de o experiență atipică de festival. Prima ediție „Dracula Horse Festival” se va desfășura în perioada 20-21 octombrie la Domeniul Dracula Daneș, în apropiere de cetatea medievală a Sighișoarei. Festivalul se identifică cu o abordare inedită și neașteptătă în care muzica, spectacolele și activitățile se îmbină perfect cu magia locului și frumusețea peisajelor transilvănene.

 

Principalele evenimente din cadrul festivalului sunt: concertul trupei Compact, spectacolele de călărie cu actorul Denis Ștefan, Symphonic Horse Show, parada trăsurilor, dar și o serie de ateliere care vor avea loc în cele două zile de sărbătoare. Participanții vor putea urmări spectacolele ecvestre pe două arene principale, una din ele fiind amenajată indoor și cealaltă outdoor, dar și în diferite alte zone de la domeniu amenajate special pentru festival.

 

În plus, prima ediție Dracula Horse Festival aduce în Daneș îndrăgita trupă de muzică Compact care va transforma prima zi de festival într-una de poveste și de povestit. „Fata din vis”, „O femeie ca tine”, „Mă voi întoare” sau „Un alt început” sunt doar câteva din melodiile care vor răsuna de la domeniu în 20 octombrie.

 

 

Alte momente mult așteptate în cadrul festivalului vor fi spectacolele susținute de actorul Denis Ștefan. Acesta s-a apropiat de cai prin prisma diferitelor producții cinematografice în care a jucat ca actor și cascador, găsindu-și o nouă vocație în dresajul cailor. Cu trecerea anilor actorul a devenit din ce în ce mai dedicat acestui hobby. Experiența acumulată pe platourile de filmare l-a ajutat în organizarea diferitelor workshop-uri și demonstrații ecvestre, în care acesta și-a putut împărtăși opiniile și metodele utilizate în dresura cailor, fiecare dintre aceste evenimente fiind gândit în așa fel încât publicul larg să obțină informații concrete.

La Dracula Horse Festival, Denis Ștefan va susține demonstrații de tras cu arcul de pe cal și demonstrații de arme călare.

Nu numai pasionații de cai și călărie sunt așteptați la Domeniul Dracula Daneș în cele două zile de festival, ci toți cei care își doresc ca timp de două zile să se redescopere, să uite de activitățile cotidiene și să se bucure într-o atmosferă mirifică de concertele simfonice, degustările de vin, plimbările cu trăsura și de celelalte activități din festival sau pur și simplu să se bucure de zilele liniștite de toamnă și de peisajele mirifice transilvănene.

 

*****

Dracula Horse Festival se anunță a fi o experiență de festival rar întâlnită datorită activităților diverse și locației speciale. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. De la an la an parcă tot mai mulți oameni ajung la Domeniu, iar vibe-ul locului îi face pe majoritatea din ei să revină. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea caiilor și peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival. Un festival care își propune să ne aducă mai aproape de natură, să experimentăm lucruri noi, să descoperim magia zonelor transilvănene și să ne bucurăm de momentul prezent.

.

*****

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2142610789347832/

Site: https://dracul.ro/

 

*****

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si entertix.ro, dar și la Domeniul Dracula Daneș.

Prețul biletelor (lei) – 89 – sâmbătă ; 49 – duminică și 118 abonamentele.

Pachete speciale pentru familie: copii de cel mult 7 ani, însoţiţi de părinţi au intrare gratuită, iar cei cu vârsta între 7-14 ani au reducere de 50%. Biletele pentru copii pot fi cumpărate numai de la locație ( Domeniul Dracula Daneș).

 

 

 

Related posts

S-a semnat contractul pentru sectorul de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău

Traian Dan

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA activează al treilea laborator pentru prelucrarea testelor pentru COVID-19

Nicolae Pop

Incepe Internet & Mobile World 2017 – doua zile de business de calitate

Stefana Muresan

Forumul European al Roboticii 2019

redactia

Cea mai înfricoșătoare pădure din lume, în Cluj

Stefana Muresan

Delgaz Grid investește în acest an 5 milioane de lei în tehnologie modernă

Traian Dan

Who will represent Romania at Expo Real 2017?

Ionut Oprea

tIMOn Târgul Imobiliar Național – ediția de primăvară se mută în Piața George Enescu și depășește 200.000 euro la bugetul de promovare

Stefana Muresan

Oradea va avea fântână arteziană muzicală cu jocuri de lumini

Traian Dan

Oradea își reabilitează rețeaua termică cu fonduri europene

Traian Dan

Verlinne: Haine naturale, harmless, încântătoare și produse la noi în România – povestea brandului care promovează moda curată și sustenabilă

Papuc Irina

Investiţie de 6 milioane de euro într-o fabrică de acumulatori la Oradea

Traian Dan

S-a inaugurat Casa Darvas – La Roche, primul muzeu Art Nouveau din România

Traian Dan

[Enjoy Transylvania!] Maramureș – „Gate toward Tradition”

Transilvania Business

Echipă multidisciplinară anunțată în departamentul de pediatrie a spitalului REGINA MARIA din Cluj

redactia

Ulysse Nardin, official sponsor of the 2018 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

CORESPONDENȚĂ TB – Liderii UE au ajuns la Sibiu – FOTO

Stefana Muresan

Tractorul agricol românesc TAGRO, omologat de Registrul Auto Român

Ligia Voro

CTP: Personalizarea este cheia dezvoltării unui parc industrial de succes

redactia

Teraplast devine actionar majoritar la Depaco, cu 60% din capital

Stefana Muresan

River Development: Businesses should not give up their strategies, their own mission

Ionut Oprea

Invitați de la Amazon, Financial Times, MIT, Allianz Ventures, NVIDIA și SAP completează lista de speakeri pentru cea de-a 4-a ediție Techsylvania

Tirdea Ionut

Doua saptamani pana la Meat & Milk

tIMOn: casele viitorului sunt prietenoase cu mediul

Leave a Comment