Eveniment Slider Turism

Dracula Horse Festival două zile de spectacole ecveste, concerte și activități interesante la Domeniul Dracula Daneș

Spectacolele cu actorul Denis Ștefan și concertul Compact sunt evenimentele principale din cadrul festivalului

 

 

Cei prezenți sunt invitați ca timp de două zile să se reconecteze cu natura și să se bucure de o experiență atipică de festival. Prima ediție „Dracula Horse Festival” se va desfășura în perioada 20-21 octombrie la Domeniul Dracula Daneș, în apropiere de cetatea medievală a Sighișoarei. Festivalul se identifică cu o abordare inedită și neașteptătă în care muzica, spectacolele și activitățile se îmbină perfect cu magia locului și frumusețea peisajelor transilvănene.

 

Principalele evenimente din cadrul festivalului sunt: concertul trupei Compact, spectacolele de călărie cu actorul Denis Ștefan, Symphonic Horse Show, parada trăsurilor, dar și o serie de ateliere care vor avea loc în cele două zile de sărbătoare. Participanții vor putea urmări spectacolele ecvestre pe două arene principale, una din ele fiind amenajată indoor și cealaltă outdoor, dar și în diferite alte zone de la domeniu amenajate special pentru festival.

 

În plus, prima ediție Dracula Horse Festival aduce în Daneș îndrăgita trupă de muzică Compact care va transforma prima zi de festival într-una de poveste și de povestit. „Fata din vis”, „O femeie ca tine”, „Mă voi întoare” sau „Un alt început” sunt doar câteva din melodiile care vor răsuna de la domeniu în 20 octombrie.

 

 

Alte momente mult așteptate în cadrul festivalului vor fi spectacolele susținute de actorul Denis Ștefan. Acesta s-a apropiat de cai prin prisma diferitelor producții cinematografice în care a jucat ca actor și cascador, găsindu-și o nouă vocație în dresajul cailor. Cu trecerea anilor actorul a devenit din ce în ce mai dedicat acestui hobby. Experiența acumulată pe platourile de filmare l-a ajutat în organizarea diferitelor workshop-uri și demonstrații ecvestre, în care acesta și-a putut împărtăși opiniile și metodele utilizate în dresura cailor, fiecare dintre aceste evenimente fiind gândit în așa fel încât publicul larg să obțină informații concrete.

La Dracula Horse Festival, Denis Ștefan va susține demonstrații de tras cu arcul de pe cal și demonstrații de arme călare.

Nu numai pasionații de cai și călărie sunt așteptați la Domeniul Dracula Daneș în cele două zile de festival, ci toți cei care își doresc ca timp de două zile să se redescopere, să uite de activitățile cotidiene și să se bucure într-o atmosferă mirifică de concertele simfonice, degustările de vin, plimbările cu trăsura și de celelalte activități din festival sau pur și simplu să se bucure de zilele liniștite de toamnă și de peisajele mirifice transilvănene.

 

*****

Dracula Horse Festival se anunță a fi o experiență de festival rar întâlnită datorită activităților diverse și locației speciale. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. De la an la an parcă tot mai mulți oameni ajung la Domeniu, iar vibe-ul locului îi face pe majoritatea din ei să revină. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea caiilor și peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival. Un festival care își propune să ne aducă mai aproape de natură, să experimentăm lucruri noi, să descoperim magia zonelor transilvănene și să ne bucurăm de momentul prezent.

.

*****

Link eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2142610789347832/

Site: https://dracul.ro/

 

*****

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si entertix.ro, dar și la Domeniul Dracula Daneș.

Prețul biletelor (lei) – 89 – sâmbătă ; 49 – duminică și 118 abonamentele.

Pachete speciale pentru familie: copii de cel mult 7 ani, însoţiţi de părinţi au intrare gratuită, iar cei cu vârsta între 7-14 ani au reducere de 50%. Biletele pentru copii pot fi cumpărate numai de la locație ( Domeniul Dracula Daneș).

 

 

 

Related posts

Pack Show 2019, locul de întâlnire al industriei de packaging

Papuc Irina

Bosch duce utilajele 5G în fruntea clasamentului: compania prezintă inovația ctrlX AUTOMATION, indispensabilă pentru fabrica viitorului

Papuc Irina

Noul birou al AHK România

Papuc Irina

Sălajul are continuitate la Transporturi: pleacă Bode, vine Cosma

Nora Dumitrescu

Digital Days 2019, pledoarie pentru marketingul digital

Traian Dan

Confort Construct & Instal, Arad, 22-25 martie

Stefana Muresan

Life Solutions, soluții pentru medicina personalizată, de la diagnostic la tratament

Stefana Muresan

Only a few days left until SEE Property Forum (21 March 2019)

Stefana Muresan

Povestea Bers Nova – bere artizanală pe muzică rock

Traian Dan

CJ | Un nou zbor din Aeroportul Cluj-Napoca, prin Atlasglobal

Transilvania Business

S-au finalizat lucrările la clădirea ambulatoriului Spitalului Militar Oradea

Traian Dan

4,5 milioane de euro pentru modernizarea a șase străzi din municipiul Oradea

Traian Dan

Intalnire reprezentanti operatori de sistem transport gaze naturale – TRANSGAZ, DESFA, BULGARTRANSGAZ, FGSZ si ICGB

Stefana Muresan

Târgul Imobiliarium aduce locuințe cu discount între 2.000 și 10.000 de euro, ansambluri în exclusivitate, dar și workshopuri atractive

Stefana Muresan

Agroturismul și gastronomia tradițională – modalitati de capitalizare prin dezvoltarea turismului culinar în Romania

redactia

Employee engagement: before & after hiring

Transilvania Business

Ambient Construct, ediția 25

Transilvania Business

Join the largest Event Dedicated to the Romanian Business Services Sector, November 18th

Ionut Oprea

Cristian Popescu, Partener, Popovici Nițu Stoica & Asociații participă LIVE la conferința PRIA Agriculture, despre exportul de cereale

Papuc Irina

Specialiști recunoscuți la nivel mondial, la Conferinţa CardioNET 2017

redactia

S-a lansat Agenția de știri ”Dor de dor – Vocea Diasporei”,

Traian Dan

FOTO: Fermele de excepție ale Ardealului, testate de europeni  

Ligia Voro

CEE Business Services Awards

Ionut Oprea

Florin Jianu, reales preşedinte de onoare al Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători

Traian Dan

Leave a Comment