Transilvania Business
Auto Brașov Industrie Ultimele stiri

Compania din domeniul automotive Quin România angajează 100 de muncitori la Brașov

Producătorul de volane şi elemente ornamentale pentru bord, uşi şi consola centrală a automobilelor Quin România, parte a grupului chinez Joyson, a ajuns la 1.500 de angajaţi în acest moment, dar continua recrutările, scrie adevarul.ro.

Quin România are un necesar de 100 de operatori de producţie, până la finele anului. La fabrica din Ghimbav, judeţul Braşov, cea mai mare din grup, Quin produce componente auto pentru clienţii săi, mari jucatori în industria de profil Daimler, Volkswagen, BMW, Audi, Porsche, Rolls Royce şi Opel.

Quin România este prezentă în România ca subsidiară locală a grupului german Quin, care a fost achiziţionat în ianuarie 2015 de concernul Joyson, cu sediul în Ningbo, China.

Fabrica de la Ghimbav, deschisă în 2008 Quin Romania produce elemente de interior pentru autoturismele premium, cum ar fi ornamente de uşi şi bord, console de mijloc şi volane, într-o gamă variată de modele şi suprafeţe (furnire de diferite esenţe, carbon, aluminiu şi material plastic special).

Compania şi-a început activitatea în România în anul 2003, în anul 2008 a inaugurat propria fabrică în oraşul Ghimbav şi având în vedere creşterea semnificativă a activităţii, datorită proiectelor primite, suprafaţa de producţie a fost extinsă aproape în fiecare an.

Societatea are parteneriate cu prima şcoală profesională în sistem dual, care a luat fiinţă la Braşov, dar şi cu diverse facultăţi şi licee din Braşov şi împrejurimi, pentru stagii de practică, dar şi pentru diverse alte proiecte, din dorinţa de a face parte şi de a trezi interesul tinerilor pentru industria automotive.

Comentarii

Comentarii

Related posts

AFIR deschide sesiunile de primire a proiectelor de investiţii în arealul ITI – Delta Dunării, alocare de peste 21 mil. euro

redactia

Mureș: Senzaționala transformare a unei case vechi de 500 de ani în pensiune

redactia

Biserica Densuş din Hunedoara, cea mai veche biserică de piatră din ţară

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More