Transilvania Business
Fonduri Europene Timiș Ultimele stiri

Colonada imperială din Buziaș, unică în Europa, restaurată cu fonduri europene

Frumoasa Colonada imperiala, unica in Europa, urmeaza sa fie restaurata cu fonduri europene. La sediul ADR Vest a fost semnat contractul reprezentand acordarea finantarii nerambursabile, din fonduri europene, pentru consolidarea si restaurarea Colonadei, in valoare de 5.702.775,40 lei.

In luna august, edilul din Buzias a obtinut un alt proiect de 2,3 milioane lei, din care 1,3 milioane fonduri nerambrusabile pentru a reabilita si cladirea Primariei, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Cu banii europeni obtinuti, Buziasul isi va schimba infatisarea, mai ales ca unul dintre cele mai importante proiecte vizeaza reabiliarea intregului parc din oras, ce adaposteste spectaculoasa Colonada.

Vor fi refacute atat aleile din parc, cat si iluminatul public. Va fi construit un teren de tenis de camp si vor fi reparate si strazile din jurul parcului. Este vorba despre patru kilometri de strazi unde vor fi schimbate retelele de apa si canalizare si se va asterne covor asfaltic nou.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Investiții în valoare de 32 mil. euro în domeniul apelor, la Ineu

Stefana Muresan

Avocatnet.ro: Firmele riscă desființarea dacă nu vor converti acțiunile la purtător

Ligia Voro

Bosch inchiriaza 4 etaje in viitorul Isho Offices

Ionut Oprea

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More