Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tirrena, Geiger şi Strabag, constructorii cu cele mai mari progrese

Italienii de la Tirrena şi nemţii de la Geiger au raportat cele mai mari progrese şi în ultima lună, când au şi terminat lucrările de pe şantiere. Pe locul 3 au urcat austriecii de la Strabag, care se apropie la rândul lor de finalizarea lucrărilor pe lotul lor din A3 Câmpia Turzii – Târgu Mureş, scrie economica.net.

Constructorul italian Tirrena Scavi a finalizat lucrările la nodul Gilău, raportând un progres de 15 puncte procentuale înainte de închiderea şantierului, conform datelor de pe site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Nemţii de la Geiger s-au menţinut pe a doua poziţie, cu un avans de 9 puncte procentuale. Gradul de execuţie a lucrărilor pe lotul 1 al Autostrăzii Ogra – Câmpia Turzii a ajuns în octombrie la 100%, faţă de la 91% în luna anterioară.

Pe locul 3 a urcat constructorul austriac Strabag, care a avut un progres de 6,98 puncte procentuale pe lotul 2 din Autostrada Târgu Mureş – Ogra şi a ajuns la un stadiu de 84,75% în octombrie. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov din cadrul CNAIR a anunţat vineri că acest lot, Ungheni – Ogra, se află în faza finală de realizare.

În clasament urmează italienii de la Astaldi, cu un avans de 5,54 puncte procentuale. Ei au ajuns pe lotul 2 al Autostrăzii Ogra – Câmpia Turzii până la un grad de execuţie de 55,16% în octombrie.

Potrivit sursei citate, pe locul 5 urmează grecii de la Aktor, care au progresat pe șantierul de la intrarea în Capitală a autostrăzii București – Ploiești cu 3,21 puncte procentuale, până la 90,52%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BusinessMark prezintă proiectul “Tax & Finance Forum 2018”

Articolul următor

Cerere de finantare europeana pentru modernizarea infrastructurii medicale recuperatorii din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share