Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferința Business (r)Evolution de la Brașov – 31 octombrie 2018, Hotel Kronwell

*Digitalizarea – Trend sau Tsunami?
*Cum transformă digitalizarea economia României

Antreprenori și manageri din conducerea companiilor locale și multinaționale din Brașov și județele alăturate, sunt așteptați să participe la Conferința Națională „Business (r)Evolution – Digitalizarea, Trend sau Tsunami?” organizată de Doingbusiness.ro, miercuri, 31 octombrie 2018, la Hotel Kronwell, de la 9:00 am.

Conferința, la care sunt așteptați peste 150 de reprezentanți ai mediului de business local, oferă o oportunitate unică participanților de a înțelege care sunt modalitățile în care companiile din diverse industrii se raportează la fenomentul digitalizării, care sunt tendințele care aduc oportunități pentru acestea și, totodată, care sunt riscurile cu care se vor confrunta cele care nu țin pasul cu digitalizarea.

,,Digitalizarea aduce cerințe, dar și opțiuni noi, de creștere a afacerilor. Una dintre acestea este legată de social selling. Specificul vânzărilor în era digitală face ca 57% din proces să fie derulat de client în mediul online, fără a intra în contact cu niciun potențial furnizor. Pe de altă parte fiecare vânzare include acum, în medie, 5-6 decidenți din compania clientului. De aceea la conferința națională Business (r)Evolution de la Brașov le oferim managerilor o oportunitate excepțională de a descoperi instrumente digitale foarte valoroase pentru a-și crește veniturile prin social selling. În condițiile în care aproape totul este modificat de digitalizare – de la producție și consum până la intermediere financiară – numai cei care vor alege corect instrumentele digitale care să le eficientizeze activitatea vor beneficia de creștere, acum și în viitor’’, a declarat Dumitru ION, CEO Doingbusiness.ro.

Conferința, moderată de jurnalistul Radu Soviani, este structurată în două sesiuni: prima dedicată managementului performant în economia digitală și oportunităților aduse de digitalizare și a doua, o sesiunse specială, interactivă, dedicată liderilor care vor să atingă performanța maximă în management.

Prima parte a conferinței va fi deschisă de Daniela Marin, expert al Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare, va vorbi despre cele peste 700 de companii românești care au fost sprijinte până acum în cadrul programului BERD de consultanță pentru IMM-uri să acceseze servicii de consultanță și să își transforme afacerile. Raluca Vintilă, Corporate Manager, la Groupama Asigurări va vorbi despre soluțiile pe care le oferă companiilor pentru a le ajuta să gestioneze în mod optim riscurile în drumul lor spre dezvoltare.

Tudor Galoș, Tudor Galoș Consulting, va oferi apoi o nouă perspectivă asupra strategiilor de marketing digital in contextul GDPR, iar Ozana Giușcă, Tooliers, prezenta modalități de accelerare a vânzărilor care nu necesită costuri suplimentare. Participanții la sesiune vor cunoaște și aplicațiile care fac tranziția de la big data la smart data și vor vedea cum au abordat marile companii transformarea digitală.

Alexandra Cernian, trainer și consultant senior la Valoria, o companie ce oferă servicii de training, consultanță de marketing și executive coaching, va prezenta rezultatele studiului Barometrul Digitalizării în companiile din România ce analizează răspunsurile directorilor generali.

În premieră pentru conferința națională Business (r)Evolution, evenimentul include în a doua sesiune, o prezentare de maximă interactivitate, susținută de speakerul internațional Allan Kleynhans – coach și trainer cu ajutorul căruia liderii de companii pot să-și identifice abilitățile cheie de relaționare și comunicare precum și cum să își maximizeze aceste abilități în scopul conducerii departamentelor și echipelor către performanțe foarte bune. Aflați mai multe aici: https://www.youtube.com/watch?v=nvBXjPpeeAY

Partenerul principal al evenimentului este Telekom România. Parteneri ai conferinței sunt Groupama Asigurari, EBRD, Edenred, Valoria, Kompass Romania, Allan Kleynhans International si Tooliers. Evenimentul este sprijinit de Qubiq Digital Solutions și Asociația Economiștilor Maghiari, iar parteneri media sunt Agerpres, Transilvania Business, ziare.com, Jurnalul de Afaceri, Cariere, Business24, CFnet- Revista de Actualitate Financiară, Financial Market, spatiulconstruit.ro, Calendar Evenimente, InvestClub, PRbox.ro, StarFM, Buna Ziua Fagaras.

Participarea la conferința națională Business (r)Evolution, care oferă o oportunitate deosebită de networking, este gratuită pentru primii 2 reprezentanți din cadrul fiecărei companii participante la eveniment. Programul evenimentului și condițiile de participare sunt disponibile aici: https://doingbusiness.ro/eveniment/business-revolution-digitalizarea-trend-sau-tsunami-brasov-2018-28

După evenimentul de Brasov, conferința națională Business (r)Evolution va fi urmată pe 22 noiembrie 2018 de cea de-a doua conferință fanion din acest an organizată de Doingbusiness.ro la Cluj-Napoca: CEO Conference – Shaping the Future.

Doingbusiness.ro este portalul de afaceri care oferă utilizatorilor informații despre oportunitățile din economia națională, precum și despre principalele companii active în fiecare domeniu. Proiectele Doingbusiness.ro includ publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies of Romania, în variante print și online.

Serviciile Doingbusiness.ro includ dar nu se limitează la, servicii de agenție de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, cercetare de piață. Doingbusiness.ro este organizatorul seriilor proprii de evenimente CEO Conference, Business (r)Evolution, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit. CEO Conference este eveniment de referinta unic prin concept și valoare care, prin componența unică a invitaților, oferă mediului de afaceri românesc o platformă exclusivă pentru discuții și soluții la nivel înalt.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CJ Sibiu: Un producător chinez de jucării, interesat să deschidă o fabrică în Europa

Articolul următor

FOTO: Unilever Food Solutions a adus bucătarii profesioniști împreună la #ChefsForChefs Cluj 2018

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share