Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kuka Automatizare România a inaugurat noul sediu din Sibiu

Compania Kuka Automatizare România a inaugurat la finalul săptămânii trecute noul sediu din Sibiu.

Investitor important pentru economia Sibiului, Kuka Automatizare România este unul dintre principalii furnizori de servicii de inginerie mondială şi producători de sisteme automate de producţie flexibile pentru industria automotive, aerospaţială şi energetică. Gazdele evenimentului au fost directorul general al firmei Kuka, Oliver Pfister, directorul economic, Torsten Joerges precum și Dieter Hansch, cel care a deschis fabrica din Sibiu în martie 2011.

”Cu mutarea în noua clădire, KUKA a transmis un semnal clar cu privire la locația din Sibiu. Acum ne sunt oferite suficiente oportunități de extindere, putem investi în mașini, tehnici și procese noi. În primăvara anului 2019 vom primi o mașină de debitat cu jet de apă în 5 axe. În plus, intenționăm să investim în diferite mașini de prelucrare a pieselor mari – mașini ce permit prelucrarea pe o lungime de până la 5000 mm, în mașini CNC în 5 axe, în diferite procese de călire și alte domenii. Investițiile planificate vin drept nouă mărturie și reafirmă angajamentul firmei KUKA față de locația din Sibiu”, a declarat Oliver Pfister, CEO KUKA Romania Automatizare SRL, potrivit turnulsfatului.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SIFI TM Agro anunță noi servicii de ultimă generație la Siloz Carani

Articolul următor

Curs specializat în managementul contractelor de facility management la ROFMEX 2018 - Getting the best value from your FM contracts

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share