IT&C Ultimele stiri

Bitdefender cumpără know-how de securitate a rețelelor; RedSocks Security, ultima achiziție

Producătorul român de soluţii de securitate cibernetică Bitdefender a anunţat, miercuri, că a cumpărat compania olandeză de tehnologie RedSocks Security, specializată în detectarea automată de incidente şi de trafic suspect la nivelul reţelei.

”Parte din strategia de fuziuni şi achiziţii a Bitdefender, investiţia extinde portofoliul de soluţii în zona de securitate a reţelelor şi de monitorizare a ameninţărilor informatice complexe şi marchează un nou pas în dezvoltarea companiei”, se arată în comunicat.

Compania RedSocks Security este specializată în detectarea automată de incidente şi de trafic suspect la nivelul reţelei şi în combaterea criminalităţii informatice.

”Combinând algoritmii de inteligenţă artificială cu vizibilitatea asupra atacurilor, RedSocks oferă clienţilor soluţii de detecţie în timp real a breşelor şi mecanisme de răspuns la incidente de securitate. Soluţiile RedSocks răspund unei nevoi stringente a pieţei, rezultate din creşterea numărului breşelor de amploare cauzate de atacuri sofisticate care nu pot fi blocate de soluţiile pentru reţele de pe piaţă”, se arată în comunicat.

Directorul general al Bitdefender, Florin Talpeş, consideră că, prin această achiziţie, clienţii companiei au acum acces la o protecţie şi mai solidă în faţa atacurilor informatice, potrivit News.ro.

”Suntem capabili să oferim acum clienţilor Bitdefender şi noilor noştri clienţi RedSocks o protecţie şi mai solidă în faţa atacurilor informatice. Soluţia Bitdefender pentru business, GravityZone, este acum o platformă completă de prevenţie, detecţie şi răspuns, odată cu funcţionalităţile revoluţionare aduse de RedSocks”, a spus Florin Talpeş.

Preluarea birourilor RedSocks de la Haga şi integrarea echipelor locale de specialişti în vânzări şi cercetare-dezvoltare vor dezvolta oportunităţile de business de pe piaţa olandeză, prin înfiinţarea Bitdefender Olanda, şi vor susţine extinderea operaţiunilor în vestul Europei, potrivit companiei.

”Tranzacţia dintre cele două părţi, asistată de I5 Invest Gmbh, a avut loc în 11 octombrie şi include tehnologiile, produsele, portofoliul de clienţi şi parteneri şi angajaţii RedSocks – consultanţi de relaţii cu clienţii şi ingineri specializaţi în monitorizare de trafic şi incidente la nivel de reţea”, se arată în comunicat.

Cumpărarea RedSocks completează seria de fuziuni şi achiziţii derulate în ultimii doi ani de către Bitdefender. În 2017, Bitdefender a cumpărat partenerul de pe piaţa franceză, iar în ultima lună a integrat linia de business a partenerului australian şi a deschis birouri proprii la Melbourne, sediul Bitdefender Australia.

Related posts

Cluj: Tommy Hilfiger redeschide magazinul din Iulius Mall într-un nou concept

Stefana Muresan

Aeroportul Cluj: 2.782.401 de călătorii au avut loc în 2018, crestere cu 3,5%

redactia

Investiţia de 5,9 milioane de euro prin care un oraş din Transilvania renaşte

Stefana Muresan

Contractul pentru finalizarea centurii Târgu-Mureșului, scos la licitație

Ligia Voro

Bursa de la București va promova piața de capital în Transilvania

Nora Dumitrescu

Banca Națională a României: acțiunile întreprinse pentru a limita efectele negative ale Covid-19 asupra sistemului bancar

Papuc Irina

A apărut primul magazin mobil cu produse locale din Transilvania

Nora Dumitrescu

Premieră în cadrul UBB: Înscriere la admitere cu numere de ordine eliberate, monitorizate și programate online

Stefana Muresan

CFO Integrator va moderniza două străzi din Cluj

Nora Dumitrescu

De vineri, 15 mai, se vor deschide parcurile în municipiul Satu Mare

Traian Dan

„Lada de zestre”. O antreprenoare din Brașov dezvoltă o afacere cu un atelier de broderie

Ion Surdu

Probleme legate de mediu în aviație, dezbătute la Iași

Stefana Muresan

Bosch dezvoltă programe educaționale dedicate studenților și elevilor pasionați de tehnologie

Ligia Voro

Salariul minim brut, creștere pentru 2020 de până la 2.230 lei (proiect)

Papuc Irina

Orădenii se vor încălzi cu energie geotermală. ANRM a emis licența de exploatare

redactia

Ramina SRL, comerț de calitate pentru toată gama de clienți  

Ligia Voro

În Brașov poate începe construirea Sălii Polivalente pe fostul Stadion Municipal cu o capacitate de peste 10.000 de locuri

Papuc Irina

Festivitate aniversară la USAMV Cluj-Napoca, o jumătate de secol de viață pentru Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii

Stefana Muresan

Analiza DTZ: retail in Bucuresti

Ionut Oprea

Hervis își redeschide șase magazine din Ardeal. Altele rămân închise

Nora Dumitrescu

Magazine de stat cu produse exclusiv românești, bursă a peștelui și clustere agricole – investiție guvernamentală de 100 mil. euro

Stefana Muresan

Ministerul Economiei: Proiectul BRUA ”avansează galopant”

redactia

Mihai Daraban, în premieră, la ședința Consiliului General al World Chambers Federation Dubai

redactia

Workshop gratuit pentru antreprenori, organizat de Raiffeisen Bank la Oradea

Traian Dan

Leave a Comment