Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bitdefender cumpără know-how de securitate a rețelelor; RedSocks Security, ultima achiziție

Producătorul român de soluţii de securitate cibernetică Bitdefender a anunţat, miercuri, că a cumpărat compania olandeză de tehnologie RedSocks Security, specializată în detectarea automată de incidente şi de trafic suspect la nivelul reţelei.

”Parte din strategia de fuziuni şi achiziţii a Bitdefender, investiţia extinde portofoliul de soluţii în zona de securitate a reţelelor şi de monitorizare a ameninţărilor informatice complexe şi marchează un nou pas în dezvoltarea companiei”, se arată în comunicat.

Compania RedSocks Security este specializată în detectarea automată de incidente şi de trafic suspect la nivelul reţelei şi în combaterea criminalităţii informatice.

”Combinând algoritmii de inteligenţă artificială cu vizibilitatea asupra atacurilor, RedSocks oferă clienţilor soluţii de detecţie în timp real a breşelor şi mecanisme de răspuns la incidente de securitate. Soluţiile RedSocks răspund unei nevoi stringente a pieţei, rezultate din creşterea numărului breşelor de amploare cauzate de atacuri sofisticate care nu pot fi blocate de soluţiile pentru reţele de pe piaţă”, se arată în comunicat.

Directorul general al Bitdefender, Florin Talpeş, consideră că, prin această achiziţie, clienţii companiei au acum acces la o protecţie şi mai solidă în faţa atacurilor informatice, potrivit News.ro.

”Suntem capabili să oferim acum clienţilor Bitdefender şi noilor noştri clienţi RedSocks o protecţie şi mai solidă în faţa atacurilor informatice. Soluţia Bitdefender pentru business, GravityZone, este acum o platformă completă de prevenţie, detecţie şi răspuns, odată cu funcţionalităţile revoluţionare aduse de RedSocks”, a spus Florin Talpeş.

Preluarea birourilor RedSocks de la Haga şi integrarea echipelor locale de specialişti în vânzări şi cercetare-dezvoltare vor dezvolta oportunităţile de business de pe piaţa olandeză, prin înfiinţarea Bitdefender Olanda, şi vor susţine extinderea operaţiunilor în vestul Europei, potrivit companiei.

”Tranzacţia dintre cele două părţi, asistată de I5 Invest Gmbh, a avut loc în 11 octombrie şi include tehnologiile, produsele, portofoliul de clienţi şi parteneri şi angajaţii RedSocks – consultanţi de relaţii cu clienţii şi ingineri specializaţi în monitorizare de trafic şi incidente la nivel de reţea”, se arată în comunicat.

Cumpărarea RedSocks completează seria de fuziuni şi achiziţii derulate în ultimii doi ani de către Bitdefender. În 2017, Bitdefender a cumpărat partenerul de pe piaţa franceză, iar în ultima lună a integrat linia de business a partenerului australian şi a deschis birouri proprii la Melbourne, sediul Bitdefender Australia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companiile din industria auto din Alba au crescut valoarea exporturilor la 1,3 miliarde de euro; Germania, principalul partener

Articolul următor

BUNE PRACTICI ÎN INOVARE URBANĂ LA CONFERINȚA DIALOGURI URBANE ORGANIZATĂ DE CENTRUL CULTURAL CLUJEAN

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share