Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Contract de 3,3 milioane lei semnat de Primăria Teiuş cu ADR Centru

La sediul ADR Centru din Alba Iulia, a fost semnat proiectul de finanțare, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, destinat reducerii consumurilor de energie primară la Liceul Teoretic din acest oraș.

Beneficiarii acestui proiect, pe lângă instituția de învățământ, cu profesorii și elevii săi, sunt toți cetățenii din zonă care, de acum încolo, se vor putea baza pe creșterea calității în domeniului învățământului local. În prezența lui Dănuţ-Emil Hălălai, Prefectul județului Alba, a primarului orașului Teiuș, Mirel Hălălai, și a directorul general ADR Centru, Simion Crețu, au semnat contractul pentru cererea de finanțare ”Reabilitare termică Liceul Teoretic Teiuș – clasele IX-XII”, a cărei valoare totală este de peste 3,3 milioane lei, suma nerambursabilă obținută fiind de circa 2,9 milioane lei.

Investițiile vor fi susținute prin Prioritatea de Investiții 3.1.B ce vizează îmbunătățirea eficienței energetice în clădirile publice, cu fonduri nerambursabile alocate prin Programul REGIO 2014-2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ceas de lux dedicat Centenarului, lansat de elvețienii de la Tissot. Este inspirat de Alba Iulia și produs în 1918 de bucăți

Articolul următor

Le Monde: ”Agricultorii francezi nu au reuşit să evite puterea românească. Ţara lui Dracula vampirizează piaţa europeană a porumbului”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share