București Real Estate

Deloitte România a semnat contractul de închiriere pentru a-și muta birourile în clădirea The Mark

Deloitte România a semnat contractul de închiriere pentru a-și muta birourile în clădirea The Mark, aflată în vecinătatea Pieței Victoriei, în prima jumătate a anului 2019. Aproximativ 700 de angajați care lucrează în prezent în clădirea America House vor ocupa ultimele opt etaje ale turnului închiriate de Deloitte România, însumând peste 8.500 de metri pătrați.

Localizată la intersecția străzilor Buzești și Calea Griviței, The Mark este un proiect de clasă A, cu două clădiri de birouri care vor fi dotate cu echipamente de ultimă generație menite să creeze un spațiu ușor de folosit, sustenabil și eficient din punct de vedere energetic.


„Acest pas marchează o nouă etapă în dezvoltarea Deloitte România, care a devenit, în cei 26 de ani de prezență locală, unul dintre liderii pieței de consultanță și audit și unul cei mai căutați angajatori. Viitorul nostru sediu va oferi spațiul ideal pentru a cultiva potențialul organizației, creând un mediu de lucru spațios, plăcut și multifuncțional, care va facilita atât munca în echipă, cât și relaxarea, precum și interacțiunea cu clienții noștri, fiind amplasat într-o zonă centrală și ușor accesibilă”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România.

The Mark va avea o fațadă inteligentă, care va permite pătrunderea luminii naturale, precum și controlul iluminării și al temperaturii. Clădirea va fi ușor accesibilă cu mijloace de transport public și privat, va avea locuri de parcare pentru biciclete și puncte pentru încărcarea mașinilor electrice.

Clădirea de birouri The Mark este deținută de compania austriacă S IMMO AG, iar contractul de închiriere a fost intermediat de Knight Frank România.

„Prin toate proiectele noastre, ne propunem să oferim calitate, tehnologie de ultimă generație și sustenabilitate. Dar mai ales vrem să oferim satisfacție clienților noștri. Suntem încrezători că The Mark adaugă valoare noii zone centrale de business a orașului și că va fi un loc plăcut și eficient pentru Deloitte”, a declarat Daniela Bădulescu, Country Manager, S IMMO România.

„Suntem onorați că am fost alături de Deloitte în acest proces de durată și cred cu tărie că nivelul de calitate, serviciile și amplasarea noului birou vor corespunde nevoilor complexe ale clientului nostru. Această tranzacție vine într-o perioadă de activitate efervescentă pe piața de birouri din București, care a ajuns la o cerere de peste 200.000 mp în clădiri de clasă A și B în primele trei trimestre ale anului 2018”, a spus Horațiu Florescu, Președinte și CEO, Knight Frank România.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor 286.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.200 de profesioniști.

Related posts

Bilanțul pieței de imobiliare în 2020: Vârf pentru investiții – aproape 10% din volumul regiunii, fluctuații în restul sectoarelor. 2021, anul revenirii

Ion Surdu

B | Pentru Romania, 2016 este un moment de rascruce

GIC extinde platforma logistică P3 prin achiziționarea portofoliului Maximus pentru suma de aproximativ 950 milioane euro

Papuc Irina

Forumul anual SUERD, în Capitală

Ligia Voro

Promenada Mall Târgu Mureş şi America House Bucureşti în vizorul Morgan Stanley

A. I.

Afacerile TeraPlast au crescut cu 7% în 2017 și se estimează o dublare pentru 2018

Stefana Muresan

Veeam Software se extinde in Business Garden Bucharest

Ionut Oprea

New project in Bucharest: Zone 313 Office Building

Ionut Oprea

Medicover Romania are un nou director national de vanzari

redactia

Companiile investesc in evenimente de business

Ionut Oprea

Șerban Țigănaș despre arhitectură, de la zei la pruncii nenăscuți

Ligia Voro

Sibiul creste an de an

Transilvania Business

Burleanu, numit de UEFA în grupul de lucru dedicat strategiei comerciale

Ligia Voro

Concluziile Imobiliarium: Interesele cumpărătorului de locuințe s-au schimbat

Stefana Muresan

Emilia Tepes, the new Business Development Manager in Transylvania for CTP

Ionut Oprea

 Ciocârlia, de ce NU trebuie vânată. Punctul de vedere al Grupului Milvus

Ligia Voro

Zacaria: the opportunity to adapt to client’s needs

Ionut Oprea

Atterbury Europe and Iulius open EUR220m mixed-use Iulius Town Timisoara, Romania, this August

Ligia Voro

Airports warn of irreversible consequences to air connectivity, tourism and local economies

Ionut Oprea

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România preia coordonarea Coaliției pentru Dezvoltarea României

Stefana Muresan

Pria Urban Innovation & E-Mobility Conference, online, pe 15 aprilie

Transilvania Business

One United Properties dezvoltă proiecte office de 220 milioane EUR

Ionut Oprea

AHK avertizează că România poate pierde investiții

Ligia Voro

New entry on the Romanian retail market: Nr1 Fitness opens its first location, with a 24/7 open program, in Rotar Park Residence

Papuc Irina

Leave a Comment