Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Digital Park – Spațiu inovativ pentru afaceri colaborative

Digital Park este un proiect revoluționar care va fi lansat în curând la Chișinău și își propune să devină un mediu colaborativ în care afacerile inovative prosperă. Dezvoltarea parcului este orientată spre sustenabilitate și îmbunătățirea mediului înconjurător, oferind prioritate tehnologiilor ecologice moderne. Obiectivul fundamental al proiectului constă în crearea unei infrastructuri ”Silicon Valey” în Moldova.

Finisaje unice.

În Republica Moldova, aceasta va fi prima clădire de birouri cu o asemenea caracteristică arhitecturală. Blocul A va avea un plus de identitate atât din punct de vedere al design-ului, cât și al instalațiilor edilitare. La nivel tehnic, în mod inedit, pasul coloanelor este de 9 m, ceea ce face spațiul potrivit pentru un mediu de lucru open-space.

Proiect Smart.

Blocurile A și B sunt proiectate cu ferestre largi direcționate spre nord, iar fațada acoperită cu plăci ceramice – spre sud, pentru a micșora consumul de energie necesară răcirii pe timp de vară și necesarul de iluminare în timpul iernii. Totodată, blocul A are și un atrium imens, ce permite luminii naturale să inunde spațiul în toate direcțiile.

Tehnologii de ultimă oră.
Rezidenții Digital Park vor beneficia de cea mai mare viteză la internet, echipament tehnic de ultimă generație și spații de lucru utilate în cele mai mici detalii.

Infrastructură proprie.

Complexul Digital Park va avea propria infrastructură necesară pentru rezidenți: spații cu oficii moderne, arii verzi cu zone de relaxare și cafenele, săli de sport și locuri de parcare.

Zone Verzi.

Parcurile din interiorul complexului vor oferi cadrul ideal pentru networking și coworking în aer liber. Astfel, complexul Digital Park va fi mai mult decât un Hub IT, un parc verde recreativ nu doar pentru rezidenții săi, ci pentru toți vizitatorii.
La final, complexul va oferi circa 30.000 mp pentru oficii, 3000 mp pentru săli de conferințe și zone comune pentru rezidenți, 3000 mp de spații de coworking, 9300 mp pentru un parc cu un havuz și o zonă recreațională, 4300 mp pentru terase, 400 locuri de parcare, un complex sportiv de 2000 mp, un centru cultural cu un auditoriu care va avea o capacitate de 500 persoane, 1700 mp pentru cafenele și restaurante.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ABSL announces Timișoara Business Mixer: One step further: How Innovative can we be in the Business Services Industry? November 20th 2018, Hotel Boavista

Articolul următor

Techsylvania 2018, între speakeri internaționali, record de participanți și incubatoare anunțate în premieră

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share