Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Teraplast Bistriţa şi-a dublat afacerile în primele nouă luni din 2018

Producător de materiale de construcţii Teraplast a raportat pentru primele nouă luni ale anului o cifră de afaceri consolidată de 590 milioane lei, dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Profitul la nivel de grup a fost de 22,2 mil. lei, mai mult cu 40% faţă de ianuarie-septembrie 2017, scrie zf.ro.

Totodată, EBITDA consolidată a grupului a crescut cu 60% la 52,8 milioane de lei, faţă de 32,9 milioane de lei raportate în aceeaşi perioadă din 2017. Fiecare linie de business şi-a continuat creşterea organică, rezultat al strategiei grupului, care s-a axat pe dezvoltarea reţelei de distribuţie, creşterea prezenţei pe pieţele europene, precum şi pe dezvoltarea de noi produse şi a portofoliului de clienţi pentru acestea.

”Rezultatele din primele nouă luni ale acestui an sunt în acord cu strategia noastră de a ne concentra pe creşterea eficienţei businessurilor şi îmbunătăţirea marjei de profit pentru toate companiile, în paralel cu procesul complex de integrare a ultimelor achiziţii din Grup. În plus, eforturile noastre au fost direcţionate spre adaptarea ofertei în funcţie de evoluţia segmentelor de piaţă cărora ne adresăm”, a spus Ioana Birta, director financiar al TeraPlast Group.

Teraplast este deţinută de către omul de afaceri Dorel Goia în proporţie de 46,7%, KJK BALKAN HOLDING cu o participaţie de 10%, restul acţiunilor fiind împărţite de ceilalţi investitori de pe piaţa de capital de la Bucureşti.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

De ce au nevoie liderii si companiile din Romania, de Business Diplomacy?

Articolul următor

Peste 180 mil. lei pentru terminalul de pasageri de la Aeroportul Brasov-Ghimbav

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share