Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noi instrumente de eficiență energetică (cogenerare, monitorizare, automatizare)

energynomics.ro, cea mai complexă platformă de comunicare pentru energie din România, anunţă organizarea la Oradea, a unui eveniment dedicat eficienţei energetice, intitulat: „Noi instrumente de eficiență energetică (cogenerare, monitorizare, automatizare)”.

 

Evenimentul se va desfășura miercuri, 14 noiembrie, de la ora 09, la Hotel Ramada și îşi propune să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică. Pentru aceasta, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Evenimentul este  recomandat de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE și este ultimul din acest an, în seria dedicată Eficienţei Energetice: „Noi instrumente de eficiență energetică (cogenerare, monitorizare, automatizare)”, în cadrul campaniei energynomics.ro “Eficienţă energetică pentru rezultate care contează”.

Participarea la eveniment este gratuită, condiţionată doar de o confirmare prealabilă, la organizatori, la telefon +4 0725 919 005 sau pe e-mail: claudia.iancovici@wing-media.com.

 

 

VORBITORI CONFIRMAȚI

 • Irina Nicolau, Departamentul pentru eficienţă energetică, ANRE
 • Andrei Bucur, Business Development Manager, MET România Energy
 • Daniel Sirman, Executive Manager, Segment Sales Industry, ABB România
 • Lauru Bădiță, Country Manager O&M România Photon Energy
 • Cătălin Lepinzean, Business Development Manager, Phoenix Contact
 • Romulus Berdei, director general Control Point, powered by Valmet

La eveniment au fost invitaţi peste 100 de experţi din sectorul energetic, factori de decizie din autorităţile publice, precum şi din companii – de la start-up-uri şi până la întreprinderi mari – care se vor angrena într-un dialog deschis pe subiecte precum: legislaţia şi reglementările privind eficienţa energetică, finanţarea pentru proiecte de eficienţă energetică şi sprijin pentru autorităţile publice şi IMM-uri.

 

Printre temele abordate se vor număra:

 • Servicii energetice: prevederile legale şi soluţii pentru stimularea pieţei serviciilor energetice, echilibrare şi flexibilitate energetică;
 • Informarea consumatorilor: aspect vital în promovarea eficienţei energetice;
 • Centrale termice şi încălzire: evaluarea potenţialului de creştere a eficienţei în cogenerare şi încălzire centralizată;
 • Obligaţii, audituri şi monitorizare: opţiuni de implementare şi probleme privind monitorizarea;
 • Planuri de acţiune naţionale pentru eficienţă energetică: mobilitatea electrică, iniţiative locale.

 

Pentru mai multe informații, vizitați pagina evenimentului:

http://www.energynomics.ro/ro/eveniment-energynomics/noi-instrumente-de-eficienta-energetica-cogenerare-monitorizare-automatizare-oradea-14-noiembrie/

 

energynomics.ro este cea mai complexă platformă de comunicare dedicată sectorului energetic românesc, cuprinzând site-ul, revista trimestrială și seria de evenimente concept propriu: Energy Breakfast Club, Spring Cocktail, Energy Strategy Summit, energynomics Awards.

Publisher-ul energynomics.ro este Wing Media Energy Consulting – singura agenție media care oferă o gamă completă de servicii și consultanță specializată companiilor ce activează în domeniul energiei, atât în România cât și internațional.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cătălin Tănăsie, Salesforce Architect Verticala Digital Business Solutions (DBS), NTT DATA Romania: “Pentru mine e inovator să fac parte dintr-o companie care e interesată și de interacțiunea cu propriii angajați”

Articolul următor

Topul Național al Firmelor: Companiile private, creștere impresionată în România

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share