Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Transavia din Alba creşte 40 de milioane de păsări pe an şi produce 70.000 de tone de carne de pui

Transavia, un business fondat acum 27 de ani de antreprenorul Ioan Popa, creşte circa 40 de milioane de păsări pe an, echivalentul a doi pui pentru fiecare locuitor al României şi produce circa 70.000 de tone de carne de pui anual, o cantitate care acoperă 12,5% din producţia României de carne de pasăre din 2017, potrivit informaţiilor furnizate pentru Ziarul Financiar de reprezentanţii Transavia, producătorul brandului Fragedo.

Gru­pul Transavia, care reuneşte compania cu acelaşi nume din judeţul Alba şi pro­ducătorul Avicola Braşov, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 145 mil. euro, în creştere cu 3,5% în euro. Ioan Popa spune că anul acesta businessul pe care îl conduce va avea o creştere de peste 10% (două cifre).

”Este necesar să ne consolidăm businessurile, să le creştem în aşa fel încât cu aceiaşi oameni să facem producţie mai mare, afaceri mai mari şi profit mai mare în aşa fel încât să poţi să le dai şi angajaţilor salarii mai mari”, a spus antreprenorul din Alba, pentru sursa citată.

Ioan Popa alături de familia sa au in­vestit 15 milioane de euro într-un complex de golf, Theodora Popa, situat lângă Alba Iulia. Ioan Popa practică golful de peste un deceniu şi a aşa a pornit ideea de a investi în cel mai mare teren de golf din ţară, cu o suprafaţă totală de 56 de hectare.

În plus, Theodora Golf Club dispune şi de facilităţi de cazare (15 vile de patru stele), restaurant, lounge bar şi terasă, salon privat, sală de conferinţe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor şi magazin cu accesorii de golf.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Topul Național al Firmelor: Companiile private, creștere impresionată în România

Articolul următor

Prințul Dimitrie Sturdza, lobby pentru cultură și investiții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share