Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În 2020 șoseaua rapidă din Ungaria va ajunge la granița cu România

*La doar 40 de kilometri de granița cu România se lucrează la finalizarea primului tronson din cei 30 de km de autostradă care vor lega Ungaria de țara noastră. Acestă porțiune de 3 kilometri va fi finalizată în luna decembrie și va costa statul maghiar aproximativ 50 de milioane de euro.

Vecinii maghiari trag tare pentru a termina, înainte de finalul anului, un nou tronson de autostradă lângă graniţa cu România. Potrivit digi24.ro, se lucrează intens pe aproape 20 de kilometri de şosea rapidă, iar până în 2020 autostrada va ajunge la granița cu România.

Le dăm și noi o mână de ajutor ca să respecte termenul: o vamă temporară a fost deschisă, marți, pentru a permite accesul camioanelor care transportă pietriş pe şantierul șoselei de mare viteză.

Muncitorii lucrează intens la ultima porţiune a autostrăzii M35, care leagă orașul maghiar Debreţin de graniţa cu România. După ce au terminat cei cinci kilometri care înconjoară oraşul, constructorii profită de vremea bună pentru a finaliza alţi aproape 19 kilometri, până în localitatea Beretyoujfallu. Este locul în care autostrada M35 va face joncţiunea cu autostrada M4 care va ajunge până în România, notează sursa citată.

Cozile de tiruri din vama Borș au determinat deschiderea unui punct temporar între localitățile Santăul Mare și Nagykereki, destinat exclusiv firmelor care transportă pietriş pentru autostradă. Anul trecut, România exporta între 30 şi 40 de mii de tone de balastru, în fiecare lună, prin vama Borş, pentru lucrările la autostrada din Ungaria.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Undă verde pentru „Autostrada Unirii”

Articolul următor

Satu Mare: Malurile Someșului, amenajate cu 7 milioane de lei, fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share