Transilvania Business
Fonduri Europene Satu-Mare Ultimele stiri

Satu Mare: Malurile Someșului, amenajate cu 7 milioane de lei, fonduri europene

Consiliul Local Satu Mare a aprobat în şedinţa de miercuri proiectul care prevede amenajarea digurilor şi malurilor râului Someş între cele două poduri din oraş, valoarea totală a investiţiei fiind estimată la 7 milioane de lei.

Proiectul, care a fost votat în unanimitate de consilierii locali, prevede amenajarea de alei pietonale pe zonele cuprinse între diguri şi râuri Someş. Va mai fi amenajat un loc de joacă pentru copii de 558 mp, o zonă de fitness în aer liber de 163 mp, două zone ponton, o scenă de evenimente şi o gradenă de 500 de locuri, dar şi un pavilion expoziţional cu suprafaţa construită de 220,82 mp.

Administratorul public al municipiului, Maskulik Csaba, a declarat că proiectul va fi finanţat din fonduri europene, contribuţia municipalităţii fiind de 2%.

Valoarea totală a proiectului este de 7 milioane lei plus TVA, finanţarea urmând să fie asigurată prin Programul Operaţional Regional.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Tarom deschide ruta Timișoara-Chișinău

redactia

Portland Trust dezvăluie noul simbol al Oregon Park

Ionut Oprea

Ce evaluare li se potrivește pacienților cu dureri în zona toracică. Studiu cu finanțare europeană

Ligia Voro

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More