Antreprenori Turism Ultimele stiri

Pensiunea Ovidiu & Paula, confort și relaxare în inima Munților Gurghiu

Situată la poalele Munţilor Gurghiu, pe Platoul Fâncel de pe raza comunei Ibăneşti, judeţul Mureş, Pensiunea Ovidiu & Paula vă invită să petreceţi momente de relaxare şi de odihnă într-un mediu deosebit care îmbină natura cu facilităţi de cazare moderne. Administrată de Maria Suceava, pensiunea Ovidiu & Paula completează farmecul minunat al locului cu servicii de calitate şi cu condiţii de cazare şi relaxare dintre cele mai bune.

Pensiunea Ovidiu & Paula, care poartă numele celor doi copii ai familiei Suceava, dispune de 9 camere, două apartamente, iar capacitatea de cazare este de 26 persoane. Pentru clienți, pensiunea mai oferă un restaurant cu o capacitate de 110 locuri și sală de conferinţe. De asemenea, pensiunea mai dispune de saună, jacuzzi, iar, din acest an, are afară şi un ciubăr cu apă sărată cu o capacitate de 10 persoane.
Pentru turiştii care vor să-şi gătească singuri, există un loc unde aceştia au toate condiţiile asigurate pentru o masă bună, un ceaun, un grătar, fapt pentru care le sunt puse pune la dispoziţie tot necesarul pentru a găti în cele mai bune condiţii, fără a fi deranjaţi de ceilalşi turişti din pensiune.
„Turiştii care au fost cazaţi la noi au fost extrem de încântaţi de serviciile pe care le oferim, servicii de care s-au bucurat atât turişti din ţară cât şi din străinătate. Cu toții s-au declarat încântaţi de zona frumoasă, de faptul că aici există un loc primitor, mâncare bună, curăţenie, condiţii foarte bune de relaxare şi bună dispoziţie. Cel mai important aspect recunoscut şi de turişti este liniştea de aici. Rulajul mai mare de turişti se înregistrează în special pe timpul verii, iar toamna vin vânătorii care se cazează la noi, zona având un potenţial în ceea ce priveşte vânătoarea”, a precizat Maria Suceava, administratorul Pensiunii Ovidiu & Paula.
Farmecul pitoresc al Văii Gurghiului atrage numeroşi turişti, care au parte de un peisaj de basm oferit cu generozitate de Munţii Gurghiului, iar Pensiunea Ovidiu & Paula vine să completeze acest colţ de natură binecuvântat de Dumnezeu cu un loc de odihnă, relaxare şi servicii de calitate. Farmecul Văii Gurghiului nu poate fi savurat decât simțindu-i pe viu frumusețea, de la peisajul mirific al naturii, la oamenii care sfințesc acest loc minunat. Cu cât urci pe minunata vale descoperi frumuseți care mai de care, indiferent de anotimp, iar Pensiunea Ovidiu & Paula completează minunat acest farmec al naturii prin confort și condiții de maximă relaxare.

„Turiştii care au fost cazaţi la noi au fost extrem de încântaţi de serviciile pe care le oferim, servicii de care s-au bucurat atât turişti din ţară cât şi din străinătate. Cu toții s-au declarat încântaţi de zona frumoasă, de faptul că aici există un loc primitor, mâncare bună, curăţenie, condiţii foarte bune de relaxare şi bună dispoziţie. Cel mai important aspect recunoscut şi de turişti este liniştea de aici”,
Maria Suceava, administrator Pensiunea Ovidiu & Paula

de Alin ZAHARIE

Related posts

Începând din această lună, primele zboruri Cluj-Constanța!

Stefana Muresan

Brașov: impozitele locale rămân în 2020 la nivelul anului trecut

Papuc Irina

Angajații companiilor E.ON donează pentru dotarea spitalelor

Ligia Voro

Noua conducere a Asociației Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici. „Misiunea noastră este să asigurăm accesul pacienților la medicamente”

Ion Surdu

Astra Bus Arad pregătește lansarea unui nou model de troleibuz

Stefana Muresan

A fost depusă doar o ofertă pentru construcția centurii Mediaș

Ligia Voro

Tenaris: “Discuțiile cu guvernul pot crea un viitor mai optimist”

Nora Dumitrescu

Top manufacturers, logistics, related industries celebrate industry success in Warsaw

Ligia Voro

FOTO: Tradiția ”Zilei Porumbului” inițiată de DAFCOCHIM şi Cereal Prod

Ligia Voro

A fost semnat Contractul Colectiv de muncă la nivel de sector de activitate

Papuc Irina

Valentin Mărginean sau noua revoluție verde a agriculturii mureșene

Stefana Muresan

Wizz Air “taie” avioanele din România spre Austria, Emirate, Israel

Nora Dumitrescu

Cine a câștigat contractele pentru primenirea apei și canalizării Turzii

Nora Dumitrescu

Cea mai mare renovare World Class Belvedere

Stefana Muresan

Romgaz rămâne jucător activ pe piaţa de furnizare în contextul liberalizării pieței

Ligia Voro

Din toamnă, pe autostradă de la Nădăşelu la Câmpia Turzii. Tirrena Scavi a instalat grinzile pe viaductul Gilău

Stefana Muresan

Motorola Solutions va asigura funcționarea stațiilor radio pe aeroporturile din București în următorii 5 ani

Papuc Irina

Zona centrală a municipiului Reșița modernizată cu fonduri europene

redactia

Lotul 4 Lugoj – Deva deschis circulației

Ligia Voro

Proiectul podului de la MAT a fost deblocat

Nora Dumitrescu

Simon Maurer – ”Constructorul de visuri”

Nicolae Pop

Municipalitatea recurge la o firmă de profil pentru stabilirea brandului de destinație Oradea. Sprijin și din partea reprezentanților businessurilor locale

redactia

Schemă de ajutor de 1,5 mil. euro pentru promovarea vinurilor în străinătate

Stefana Muresan

Peste 30 de milioane de lei, sprijinul ROMGAZ pentru comunitate

Ligia Voro

Leave a Comment