Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pensiunea Ovidiu & Paula, confort și relaxare în inima Munților Gurghiu

Situată la poalele Munţilor Gurghiu, pe Platoul Fâncel de pe raza comunei Ibăneşti, judeţul Mureş, Pensiunea Ovidiu & Paula vă invită să petreceţi momente de relaxare şi de odihnă într-un mediu deosebit care îmbină natura cu facilităţi de cazare moderne. Administrată de Maria Suceava, pensiunea Ovidiu & Paula completează farmecul minunat al locului cu servicii de calitate şi cu condiţii de cazare şi relaxare dintre cele mai bune.

Pensiunea Ovidiu & Paula, care poartă numele celor doi copii ai familiei Suceava, dispune de 9 camere, două apartamente, iar capacitatea de cazare este de 26 persoane. Pentru clienți, pensiunea mai oferă un restaurant cu o capacitate de 110 locuri și sală de conferinţe. De asemenea, pensiunea mai dispune de saună, jacuzzi, iar, din acest an, are afară şi un ciubăr cu apă sărată cu o capacitate de 10 persoane.
Pentru turiştii care vor să-şi gătească singuri, există un loc unde aceştia au toate condiţiile asigurate pentru o masă bună, un ceaun, un grătar, fapt pentru care le sunt puse pune la dispoziţie tot necesarul pentru a găti în cele mai bune condiţii, fără a fi deranjaţi de ceilalşi turişti din pensiune.
„Turiştii care au fost cazaţi la noi au fost extrem de încântaţi de serviciile pe care le oferim, servicii de care s-au bucurat atât turişti din ţară cât şi din străinătate. Cu toții s-au declarat încântaţi de zona frumoasă, de faptul că aici există un loc primitor, mâncare bună, curăţenie, condiţii foarte bune de relaxare şi bună dispoziţie. Cel mai important aspect recunoscut şi de turişti este liniştea de aici. Rulajul mai mare de turişti se înregistrează în special pe timpul verii, iar toamna vin vânătorii care se cazează la noi, zona având un potenţial în ceea ce priveşte vânătoarea”, a precizat Maria Suceava, administratorul Pensiunii Ovidiu & Paula.
Farmecul pitoresc al Văii Gurghiului atrage numeroşi turişti, care au parte de un peisaj de basm oferit cu generozitate de Munţii Gurghiului, iar Pensiunea Ovidiu & Paula vine să completeze acest colţ de natură binecuvântat de Dumnezeu cu un loc de odihnă, relaxare şi servicii de calitate. Farmecul Văii Gurghiului nu poate fi savurat decât simțindu-i pe viu frumusețea, de la peisajul mirific al naturii, la oamenii care sfințesc acest loc minunat. Cu cât urci pe minunata vale descoperi frumuseți care mai de care, indiferent de anotimp, iar Pensiunea Ovidiu & Paula completează minunat acest farmec al naturii prin confort și condiții de maximă relaxare.

„Turiştii care au fost cazaţi la noi au fost extrem de încântaţi de serviciile pe care le oferim, servicii de care s-au bucurat atât turişti din ţară cât şi din străinătate. Cu toții s-au declarat încântaţi de zona frumoasă, de faptul că aici există un loc primitor, mâncare bună, curăţenie, condiţii foarte bune de relaxare şi bună dispoziţie. Cel mai important aspect recunoscut şi de turişti este liniştea de aici”,
Maria Suceava, administrator Pensiunea Ovidiu & Paula

de Alin ZAHARIE

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Satu Mare: Malurile Someșului, amenajate cu 7 milioane de lei, fonduri europene

Articolul următor

CNAIR: Au început lucrările pe DN 76 (Deva - Oradea). Contract de 12 mil. euro, antreprenor - asocierea Sylc Con Trans – Hidrostroy AD

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share