Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CNAIR: Au început lucrările pe DN 76 (Deva – Oradea). Contract de 12 mil. euro, antreprenor – asocierea Sylc Con Trans – Hidrostroy AD

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat miercuri că au fost demarate lucrările de reabilitare pe Drumul Naţional 76 (DN 76), pe tronsonul Vârfurile-Ioneşti, în cadrul unui contract de 55,95 milioane de lei (12 milioane de euro), fără TVA.

DN 76 are o lungime totală de peste 180 de kilometri şi leagă oraşele Deva şi Oradea.

Miercuri, CNAIR a anunţat că fost semnat contractul de execuţie lucrări pentru reabilitarea DN 76, Ioneşti – Vârfurile (km 55,4 – km 69,4), rest de execuţie.

Contractul a fost semnat între CNAIR în calitate de beneficiar şi asocierea Sylc Con Trans – Hidrostroy AD în calitate de antreprenor.

Contractul are o durată de 72 luni, din care 12 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 luni perioada de notificare a defecţiunilor. Sursa de finanţare este asigurată prin programul POIM-FEDR.

Printre obiectivele principale ale contractului se numără reabilitarea a 13,93 km din DN 76, reabilitarea/construcţia unui număr de 5 poduri şi amenajarea a cinci parcări, dintre care una de lungă durată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Pensiunea Ovidiu & Paula, confort și relaxare în inima Munților Gurghiu

Articolul următor

Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni poate fi eligibilă pentru cofinanţare din fonduri europene

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share