Bihor Hunedoara Infrastructura Ultimele stiri

CNAIR: Au început lucrările pe DN 76 (Deva – Oradea). Contract de 12 mil. euro, antreprenor – asocierea Sylc Con Trans – Hidrostroy AD

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat miercuri că au fost demarate lucrările de reabilitare pe Drumul Naţional 76 (DN 76), pe tronsonul Vârfurile-Ioneşti, în cadrul unui contract de 55,95 milioane de lei (12 milioane de euro), fără TVA.

DN 76 are o lungime totală de peste 180 de kilometri şi leagă oraşele Deva şi Oradea.

Miercuri, CNAIR a anunţat că fost semnat contractul de execuţie lucrări pentru reabilitarea DN 76, Ioneşti – Vârfurile (km 55,4 – km 69,4), rest de execuţie.

Contractul a fost semnat între CNAIR în calitate de beneficiar şi asocierea Sylc Con Trans – Hidrostroy AD în calitate de antreprenor.

Contractul are o durată de 72 luni, din care 12 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 luni perioada de notificare a defecţiunilor. Sursa de finanţare este asigurată prin programul POIM-FEDR.

Printre obiectivele principale ale contractului se numără reabilitarea a 13,93 km din DN 76, reabilitarea/construcţia unui număr de 5 poduri şi amenajarea a cinci parcări, dintre care una de lungă durată.

Related posts

Litens Automotive deschide în Timiș a doua fabrică de producție din Europa

Stefana Muresan

România vrea să atragă fonduri europene în valoare de 12,5 miliarde de euro, în 2019

Stefana Muresan

La Star Assembly și Star Transmission ai mediul perfect în care să crești și să te dezvolți!  

Ligia Voro

Leave a Comment