Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MedLife, cifră de afaceri 606,16 mil. lei pentru primele 9 luni ale anului

Compania de servicii medicale MedLife încheie primele 9 luni din 2018 cu o cifră de afaceri de 606,16 milioane lei, în creştere de 32% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Clinicile şi spitalele au avut cea mai mare dinamică, aceste segmente de business au înregistrat în primele nouă luni o creştere de 49%, respectiv 45% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, urmate de laboratoare şi divizia corporate, cu procente de 21% şi 19%.

În perioada următoare, grupul MedLife continuă proiectele de tip green field, proiectează dezvoltarea a noi linii de business şi continuă strategia de achiziţii. Compania vizează dezvoltarea celui de al doilea brand – Sfânta Maria, dar şi extinderea altor companii achiziţionate.

Adiţional dezvoltării brandului Sfanta Maria, MedLife vizează şi dezvoltarea prin extindere a companiilor achiziţionate. Astfel, Dentestet, companie achiziţionată în 2016, se pregăteşte să se extindă cu două unităţi noi, iar Sama, operator medical din Oltenia, companie achiziţionată în 2015, vizeaza deschiderea unei noi unitati de mari dimensiuni ce include si servicii de spitalizare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Au început oficial demersurile pentru metrou la Cluj

Articolul următor

CCIFER : Majorarea salariului minim fără studiu de impact in prealabil va afecta major companiile, în special cele mici si mijlocii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share