Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Americanii de la TE Connectivity au investit 6 mil. euro într-o fabrică de senzori la Giarmata

Compania americană TE Connectivity Solutions a inaugurat o fabrică de senzori în Timiș, după o investiţie de 6 mil. euro. Fabrica, construită pe o platformă industrială din zona Giarmata, dispune de o zonă de producţie de 6.000 de metri pătraţi, un spaţiu de birouri de 1.200 metri pătraţi, precum şi o zonă cu suprafaţa de 1.200 de metri pentru depozit.

În cadrul noii fabrici lucrează 70 de angajaţi, iar o parte dintre ei au fost trimişi pentru şase luni în Franţa, pentru a se specializa. De asemenea, urmează să se facă noi angajări în perioada următoare.

”Preconizam o creştere de până la câteva sute de angajaţi în următorii trei, patru ani. TE Connectivity şi-a început activitatea în februarie 2018 şi acum am ajuns la 70 de angajaţi. Producem senzori pentru industria aviatică, domeniul medical şi automotive”, a declarat directorul general TE Connectivity România, Dacian Negrea, citat de Mediafax.

Noua fabrică din Timişoara reprezintă principala unitate de producţie din Europa a companiei. Într-o etapă ulterioară, aici se vor produce senzori de cea mai mare fineţe, destinaţi industriei aeronautice.

TE Connectivity oferă, de peste 75 de ani, soluţii de conectivitate şi senzori. Compania are 80.000 de angajaţi, inclusiv peste 8.000 de ingineri, care lucrează alături de clienţi din aproximativ 140 de ţări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AFIR: Fermele mici, proiecte de 256 de milioane de euro

Articolul următor

Cum construim abilități pentru viitor la Conferința Arhitecții Educației

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share