Transilvania Business
Auto Industrie Satu-Mare Ultimele stiri

Concernul Alu Menziken a inaugurat fabrica de la Medieșu Aurit, investitie de peste 50 mil. euro

Fabrica Alu Menziken din Medieșu Aurit, judetul Satu Mare, și-a deschis, marti, porțile.

Noua fabrică se întinde pe o suprafață de 13 hectare, investitia ridicandu-se la aproximativ 55 de milioane de euro, din care 20 de milioane de euro au venit din partea statului român, sub formă de subvenție. Fabrica dispune în acest moment de două hale de producție și 115 angajați, iar până la finalul anului viitor numărul angajaților va crește până la 250.

Managerul de resurse umane din cadrul Alu Menziken, Adriana Cânpean a anunțat că se vor adăuga 2 hale noi la cele existente, iar în următorii 3 ani numărul angajaților va ajunge la 600.

“În 2017, în ianuarie, am început cu doi angajați. Vom crește la 250 în următoarele șase luni. Am început construcția acum un an, cu o groapă de 13 metri. În următoarele 12 luni am angajat peste 400 de muncitori pentru a muta 5.000 de camioane de materiale de construcții. Am construit o rețea electrică direct de la Satu Mare. […] Vreau să mulțumesc și statului român care și-a pus încrederea în noi. Am lucrat foarte mult în ultimii patru ani pentru a ne onora promisiunile și vom face la fel și în viitor”, a precizat Benedikt Wolfram, CFO Alu Menziken, citat de presasm.ro.

Principalii clienţi ai companiei de la Medieşu Aurit vor fi din industria aeronautică şi din domeniul automotive (Recaro, Audi, BMW, Bentley, Daimler).

Comentarii

Comentarii

Related posts

3 reasons why investors choose Cluj-Napoca for their business

Stefana Muresan

Bani de la stat pentru fermierii care angajează tineri cu studii în domeniul agricol

Stefana Muresan

România are peste 400.000 de companii cu femei acţionari

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More