Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Concernul Alu Menziken a inaugurat fabrica de la Medieșu Aurit, investitie de peste 50 mil. euro

Fabrica Alu Menziken din Medieșu Aurit, judetul Satu Mare, și-a deschis, marti, porțile.

Noua fabrică se întinde pe o suprafață de 13 hectare, investitia ridicandu-se la aproximativ 55 de milioane de euro, din care 20 de milioane de euro au venit din partea statului român, sub formă de subvenție. Fabrica dispune în acest moment de două hale de producție și 115 angajați, iar până la finalul anului viitor numărul angajaților va crește până la 250.

Managerul de resurse umane din cadrul Alu Menziken, Adriana Cânpean a anunțat că se vor adăuga 2 hale noi la cele existente, iar în următorii 3 ani numărul angajaților va ajunge la 600.

“În 2017, în ianuarie, am început cu doi angajați. Vom crește la 250 în următoarele șase luni. Am început construcția acum un an, cu o groapă de 13 metri. În următoarele 12 luni am angajat peste 400 de muncitori pentru a muta 5.000 de camioane de materiale de construcții. Am construit o rețea electrică direct de la Satu Mare. […] Vreau să mulțumesc și statului român care și-a pus încrederea în noi. Am lucrat foarte mult în ultimii patru ani pentru a ne onora promisiunile și vom face la fel și în viitor”, a precizat Benedikt Wolfram, CFO Alu Menziken, citat de presasm.ro.

Principalii clienţi ai companiei de la Medieşu Aurit vor fi din industria aeronautică şi din domeniul automotive (Recaro, Audi, BMW, Bentley, Daimler).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PressHub.ro/BaniEuropeni: Al doilea seminar dedicat jurnaliștilor locali în proiectul “Cohesion Policy in Romania”

Articolul următor

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, prin Clubul Regal al Medicilor, organizează prima Conferință Națională a Asistenților Medicali

Citește si:
Total
0
Share