Fonduri Europene Hunedoara Ultimele stiri

Petroșaniul intră în șantier pe bani europeni

Reprezentanții Apa serv Valea Jiului SA, în calitate de beneficiar, au semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru Petroșani pe proiectul cu fonduri europene derulat pe POIM.
Potrivit informatiavj.ro, vor fi înlocuite rețelele vechi, atât de apă cât și de canalizare, iar constructorul, spun reprezentanții Apa serv, va încerca să creeze cât mai puțin disconfort.

”Urmează lucrări pe tot Petroșaniul. S-a dat ordinul de începere a lucrărilor. Primele lucrări care se vor executa vor fi făcute astfel încât să nu deranjăm prea mult, mai ales acum, în perioada de iarnă. Mai mult decât atât, programul de eșalonare a lucrărilor este în curs de realizare. Începem cu zonele care să nu afecteze trotuarele și căile de circulație, urmând ca în primăvară, după ce se fac unele lucrări pregătitoare, într-adevăr să putem acționa în toate locurile propuse”, a declarat Cristian Ionică, directorul Apa Serv, pentru sursa citată.

La Petroșani sunt de reabilit aproximativ 20 km rețele de apă, respectiv peste 10 km rețele de canalizare.
”Proiectul principal are ca obiectiv reabilitarea relelor de distrbuție. Vom acționa în toate cartierele, în toate inelele de presiune, tot ce este vechi înlocuim, se vor face cămine de racord la aceste inele, se vor schimba o parte din căminele de racorduri de la blocuri. Cele mai multe sunt în zona verde, astfel că cele mai multe lucrări vor fi în zona verde”, a mai spus Cristian Ionică.

Related posts

Trei oferte pentru proiectarea și execuția autostrăzii Brașov-Bacău

Ligia Voro

Maria Gabriela Zoană: “Putem intra în Schengen anul viitor”

redactia

FOTO: Cluj Symphony Experience, trei zile de răsfăț muzical

Ligia Voro

Leave a Comment